Хорор филмови

Вечерва во 22:40 на Сител ќе има еден трилер-хорор филм, ми се виде интересен, значи филмов се вика Црвениот змеј... го немам гледано, ама на рекламиве мми се виде убав , па ај си реков да ви препорачам да го гледате,кој што го нема :X3:

Ако сакаш хорор комедија гледај ги Zombieland i Tucker and Dale vs. Evil.

За хорор комедија - Rubber. Ама 70% од форумов го хејтаат и после се лутат кога ќе им каже Iosono или RockNRolla не е за секого :D

Вечерва во 22:40 на Сител ќе има еден трилер-хорор филм, ми се виде интересен, значи филмов се вика Црвениот змеј... го немам гледано, ама на рекламиве мми се виде убав , па ај си реков да ви препорачам да го гледате,кој што го нема :X3:
Го гледав пред една недела на HRT1. Филмот инаку е prequel на Кога јагнињата ќе стивнат.
За хорор комедија - Rubber. Ама 70% од форумов го хејтаат и после се лутат кога ќе им каже Iosono или RockNRolla не е за секого :D
Фала на препораката, ќе го гледам наскоро.

Ако сакаш хорор комедија гледај ги Zombieland i Tucker and Dale vs. Evil.
Обожавам хорор комедии, ама овој вториов не сум го гледал, фала на предлогот.

Иначе ги имаш гледано Shaun of the dead и Doghouse? Едни од најдобрите хорор комедии, добро... повеќе ЕДИНСТВЕНИ хорор комедии, тој жанр е ендемичен вид, не ми текнува кој друг филм сум го гледал да ме насмеал....

Иначе ги имаш гледано Shaun of the dead и Doghouse? Едни од најдобрите хорор комедии, добро... повеќе ЕДИНСТВЕНИ хорор комедии, тој жанр е ендемичен вид, не ми текнува кој друг филм сум го гледал да ме насмеал....

И Вig Nоthing исто, со Пeг и Швимeр :D

Shaun of the Dead го имам гледано и сум се згазил од смеа. Doghouse, не ама ќе го изгледам штом велиш дека е добар. И јас обожавам хорор комедии, ама еднаш се заебав со Jennifer's Body. Уствари, не се многу заебавав пошто Меган Фокс у HD не е лоша работа :love:
--- надополнето: 17 декември 2011 во 02:50 ---
И Вig Nоthing исто, со Пeг и Швимeр :D
Штом е со Пег ќе се гледа. Фала на предлогот.

Глумци некои познати има?

Prvo izgledaj go The Thing od 1980 mislam deka bese pa ovoj od 2011. Znam deka ovoj od 2011 e prequel ko so vidov ama sepak toj od 1980 e masterpiece, da ne e gluposti vo boja ovoj od 2011 pa da ti go rasipe i toj postariot.

Солиден е вчера го гледав Blu ray копија, од мене има прелазна :)

Глумци некои познати има?
Ако си по хорор филмовиве без проблем ќе го познајш глумецов, така да само полаодговор ти дадов :D
NRp1.jpg

Пред неколку дена го изгледав Wrong turn 4 али безвеза спрема постарите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom