Хорор филмови

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Вечерва во 22:40 на Сител ќе има еден трилер-хорор филм, ми се виде интересен, значи филмов се вика Црвениот змеј... го немам гледано, ама на рекламиве мми се виде убав , па ај си реков да ви препорачам да го гледате,кој што го нема :X3:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако сакаш хорор комедија гледај ги Zombieland i Tucker and Dale vs. Evil.
За хорор комедија - Rubber. Ама 70% од форумов го хејтаат и после се лутат кога ќе им каже Iosono или RockNRolla не е за секого :D

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Вечерва во 22:40 на Сител ќе има еден трилер-хорор филм, ми се виде интересен, значи филмов се вика Црвениот змеј... го немам гледано, ама на рекламиве мми се виде убав , па ај си реков да ви препорачам да го гледате,кој што го нема :X3:
Го гледав пред една недела на HRT1. Филмот инаку е prequel на Кога јагнињата ќе стивнат.
За хорор комедија - Rubber. Ама 70% од форумов го хејтаат и после се лутат кога ќе им каже Iosono или RockNRolla не е за секого :D
Фала на препораката, ќе го гледам наскоро.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.433
Поени од реакции
25.347
Ако сакаш хорор комедија гледај ги Zombieland i Tucker and Dale vs. Evil.
Обожавам хорор комедии, ама овој вториов не сум го гледал, фала на предлогот.

Иначе ги имаш гледано Shaun of the dead и Doghouse? Едни од најдобрите хорор комедии, добро... повеќе ЕДИНСТВЕНИ хорор комедии, тој жанр е ендемичен вид, не ми текнува кој друг филм сум го гледал да ме насмеал....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Иначе ги имаш гледано Shaun of the dead и Doghouse? Едни од најдобрите хорор комедии, добро... повеќе ЕДИНСТВЕНИ хорор комедии, тој жанр е ендемичен вид, не ми текнува кој друг филм сум го гледал да ме насмеал....
И Вig Nоthing исто, со Пeг и Швимeр :D

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314

Shaun of the Dead го имам гледано и сум се згазил од смеа. Doghouse, не ама ќе го изгледам штом велиш дека е добар. И јас обожавам хорор комедии, ама еднаш се заебав со Jennifer's Body. Уствари, не се многу заебавав пошто Меган Фокс у HD не е лоша работа :love:
--- надополнето: 17 декември 2011 во 02:50 ---
И Вig Nоthing исто, со Пeг и Швимeр :D
Штом е со Пег ќе се гледа. Фала на предлогот.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.848
Глумци некои познати има?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.494
Prvo izgledaj go The Thing od 1980 mislam deka bese pa ovoj od 2011. Znam deka ovoj od 2011 e prequel ko so vidov ama sepak toj od 1980 e masterpiece, da ne e gluposti vo boja ovoj od 2011 pa da ti go rasipe i toj postariot.
Солиден е вчера го гледав Blu ray копија, од мене има прелазна :)

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Пред неколку дена го изгледав Wrong turn 4 али безвеза спрема постарите

Kajgana Shop

На врв Bottom