Хонда Акорд на арапскиот шеик

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
Колава личи на Трансформер , а шо е финтава со задново тркало ? Малце глупо изгледа ...

И што? На ништо не личи колава, ова е далеку од кул и "јако", напротив изгледа многу кич и е само начин да се покаже Шеикот дека има многу пари па не знае што да прави со нив.

колава ама ич не ми праи мерак... шо дека се вртат вратите ко пропелери? нешто е тоа фенси? модерно? мене ми се преглупи искрено... гепекот се отвара на страна - по глупо здравје! тоа со гумите нема да го коментирам. једино нешто шо ми се свиѓа е хаубата.

Абе секој си има свој вкус, на некој му се допаѓа на некој не. Ако не ви се допаѓа на вас не значи дека е грда. Тоа може за вас да важи но не и за другите.

Да се спушти флека до доле
Грешка си. Нагибот е за повеќе да држи во кривина колата и на тркачките коли може да се забележи нагиб
bmw00178.JPG

Е сеа проблемот настанува кога тјунерив претеруваат со нагибот зошто мислат дека е за лик и воопшто не ја знаат сврхата на овој сетап односно премногу го тераат во минус и целата кола кочи и е тешка за управување . И го добиваш ова
overkill_tuned_vip_car_off_camber_01.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom