Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128
Никој нема да има секс на улица.
Да Македонија никогаш нема да има такво нешто ни по незнам колку години,зборав за Америка пошто лично со мој очи гледав.
И за таја драстичната промена,пребарвај малце да не ти кажвам се на готово,колку случаи имале хетеро особи шо поради наметнатиот притисок од овие геј паради и срања,за да се вклопат со сила имале секс со геј особи :) то е таја промена шо влијај на цела заедница,да не ги гледа никој слободно нека се ебат по тротоари,ама илјадници луѓе ги гледат и му се перат мозоците,подсвесно...да не навлегвам сеа ај хаха
Фактички ти викаш дека јас како конзуматор на дрога имам право да соберам сите можни конзуматори во Македонија и да врвиме по главни улици со шприцој во вените закачени,не звучи убо некако а?
Али овие во очите на свето се "'жртви"' глумат и сите ги жалат и се му дозволват...жално е.

Последно уредено:
Да Македонија никогаш нема да има такво нешто ни по незнам колку години,зборав за Америка пошто лично со мој очи гледав.

А ние овде зборуваме за Македонија
Држи се до темата и не туку ги плаши луѓето

А ние овде зборуваме за Македонија
Држи се до темата и не туку ги плаши луѓето
Нигде не пиши дека само за во Македонија е ама ај да не ги плашам ко викаш.....се е розево и убо без гајле да ми стеееее.....
п.с ти забега во РИО не јас...

Нигде не пиши дека само за во Македонија е ама ај да не ги плашам ко викаш.....се е розево и убо без гајле да ми стеееее.....
п.с ти забега во РИО не јас...

не. ти почна со примери за паради со секс.. поточно коментарот ти беше: +18

не. ти почна со примери за паради со секс.. поточно коментарот ти беше: +18
Тој коментар си беше на место...искрено да збораме...ако гледаш на телевизија шо глупости шо немат никаква штета врз детскиот мозок се +12 тогаш ова треба да биди +25

Тој коментар си беше на место...искрено да збораме...ако гледаш на телевизија шо глупости шо немат никаква штета врз детскиот мозок се +12 тогаш ова треба да биди +25

Абе +100... ко ќе умриме

Друже не треси глупости, секс на геј паради нема. Има забава како на видеово, бакнување, ама секс не.
Јас ти кажвам друже дека Америка дур живеев пред мој очи се дешаваше,шетни малце сам истражи мрдни,а не да дебатираш со јутуб видео пффф...

Јас ти кажвам друже дека Америка дур живеев пред мој очи се дешаваше,шетни малце сам истражи мрдни,а не да дебатираш со јутуб видео пффф...
Ова е рекла казала. Дај доказ и ќе ти кажам, ок имало секс.
Ај хипотетички да речеме стварно имало и си видел. Сигурно не е секс у сред парада, туку некои со којзнае какви фетиши се фукале најверојатно у некој ќош кај шо не се ни гледаат.

Ова е рекла казала. Дај доказ и ќе ти кажам, ок имало секс.
Ај да речеме стварно имало и си видел. Не си видел сигурно секс у сред парада, туку некои со којзнае какви фетиши се фукале најверојатно у некој ќош кај шо не се ни гледаат.
Доказ коќе одам пак а то ќе биди сега взима,а не е рекла казала пошто очите не ме лажат,а се работеше за орален секс на сред парада,не ми е јасно зошто не ти се верва,шо мислиш полицијата не би дозволила би ги спречила??
Па не глеаше сеа пред некое време како џандар фрла униформата се залапва со дечкому и се придружва на парада...пресметај се...можи ти е чудно ова ако не си шетан чоек ама многу имам видено вервај ме и немам причина да те лажам за то како педери си го пушеа...

Доказ коќе одам пак а то ќе биди сега взима,а не е рекла казала пошто очите не ме лажат,а се работеше за орален секс на сред парада,не ми е јасно зошто не ти се верва,шо мислиш полицијата не би дозволила би ги спречила??
Па не глеаше сеа пред некое време како џандар фрла униформата се залапва со дечкому и се придружва на парада...пресметај се...можи ти е чудно ова ако не си шетан чоек ама многу имам видено вервај ме и немам причина да те лажам за то како педери си го пушеа...
Добар си ај :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom