Con Artist
the man with the key
- Член од
- 1 мај 2012
- Мислења
- 5.584
- Поени од реакции
- 22.609
Вакцини, аутизам, ADHD, хомосексуалност, трансродност... овој совршен сплет на околности е всушност дел од мастерпланот на Сорос за депопулација на населението. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Секој хомофоб си го удрил во ВЦ на некое машко некогаш.![]()

Дааа! Замисли, пред физичко еден дечко извади дилдо за да ги плаши женските у гимназија. Прашањето е што ќе му е дилдо???? И зошто го набавил!Колку ја имав хомофоби стрејтери што после сами си кажаа што правеле по соблекувални или по одмори... И после тие биле 100% str8.. Или пак онака ќе ти се избаци некој другар на фејсбук со чудни муабети.. Се зависи кој како гледа. Али едно е сигурно. Повеќето се "curious" и само чекаат да ги чачнеш да здиват. Немора да значи дека е педер али онака радознали
можда икебана украсДааа! Замисли, пред физичко еден дечко извади дилдо за да ги плаши женските у гимназија. Прашањето е што ќе му е дилдо???? И зошто го набавил!
како и да е да зборам добро одма ќе биде а еве го педеров незнам што...за мене сите се луѓе и би ги заштитил.За тоа можам да најдам 2000 причини исто како што има 2001 причина против но реалноста е таа.Се срамам за некои другари што си имале по некоја слатка тајна а вака ми ддндаат ќе потепале племе или незнам што.Јас нив би ги потепал прво.Или друга иронија комшикава хомофоб прва класа сеа се пресели во Амстердам и сега се и е супер.Па нормално со плата од 3500 евра сите ќе ги сакаш.Човечката контрадикција нема граница кога се во прашање интереси.Геј бракови.. искрено неможам да разберам што мислат и сакаат ова педериштава.
Па кој нормален маж сака да го ебат у гз, или да еби некој др маж?
Според мене овие се најретардирани ! Па и уште деца да посвојуваат, и тие деца што пример ќе имаат?.. Абе ајде.
Да требало да бидиме педери или лезбејки такви ќе не направеле.. веков ни е најак !
инаку.. не се замарам многу дали имало или немало,само пред очи да не ги гледам. ГНАСНИ!
Едит: не ја видов добро сликата![]()
Мислење?