Хомосексуални бракови во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да бидеме малку демократи секој има право на мислење.:D
--- надополнето: 26 јули 2013 во 21:52 ---
Чекам образложувања или ги нема?

Да бидеме малку демократи секој има право на мислење.:D
--- надополнето: 26 јули 2013 во 21:52 ---
Чекам образложувања или ги нема?

Пааа...викаат дека им било убаво да се ебат у гз, :D еден од така попопуларните бенефити на хомосексуализмот!

Абе ако сакаат и во уста ама сепак е изопачено.Плус и малолетници навлекуваат на тоа.

Абе ако сакаат и во уста ама сепак е изопачено

Ете тоа е друг бенефит :) али они уживаат во тоа и се борат и другите како нив јавно да уживаат без страв од социјална исклученост.

Јас не можам да замислам како можат тоа да им го прават на деца а тие исто така и го шират своето мислење.Јас сметам дека покрај тоа што е грев е и срам за секој човек.Кажете и вие кои припаѓате на таа заедница некој коментар.

Јас не можам да замислам како можат тоа да им го прават на деца а тие исто така и го шират своето мислење.Јас сметам дека покрај тоа што е грев е и срам за секој човек.

Секое дете додека е мало може да се научи на било што. Ова може да биде многу ефективен начин на ширење на хомосексуалноста од колено на колено.

Секое дете додека е мало може да се научи на било што. Ова може да биде многу ефективен начин на ширење на хомосексуалноста од колено на колено.

Ти туркаш некој рекорд за истресени глупости на единица пост на кајгана?

Значи нема тема каде што имаш постирано а да немаш истресено некоја глупост од Библиски размери.

Наместо да се шират доброто воспитување и правилните морални вредности се шират педерастријата и педофилијата.
--- надополнето: 26 јули 2013 во 22:31 ---
За некого моралот е на прво место а има и такви кои си го бришат газот со него.
--- надополнето: 26 јули 2013 во 22:38 ---
Ти туркаш некој рекорд за истресени глупости на единица пост на кајгана?

Значи нема тема каде што имаш постирано а да немаш истресено некоја глупост од Библиски размери.
Со каков суд судиш со таков ќе ти судат.

Хомосексуалците не се нормална работа... како може да иде машко со машко или женско со женско... тоа е ненормална работа.
Се знае, биле створени Адам и Ева, а не Адам и Адам или Ева и Ева.
Ваквите хомосексуални бракови би требало да се забранат, а хомосексуалците да одат на психолог, колку толку да се оттргнат од тоа.
Јас сум против хомосексуалците, тоа не е нормално.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Стварно одлично прашање: што точно едно општество би добило од хомосексуалните бракови зашто членовите на тоа општество би ја прифатиле хомосексуалноста?

Хомосексуалците не се нормална работа... како може да иде машко со машко или женско со женско... тоа е ненормална работа.
Се знае, биле створени Адам и Ева, а не Адам и Адам или Ева и Ева.
Ваквите хомосексуални бракови би требало да се забранат, а хомосексуалците да одат на психолог, колку толку да се оттргнат од тоа.
Јас сум против хомосексуалците, тоа не е нормално.

Од тебе и од овој над тебе, заедно да се соберете, не може ни четврт мозок од шимпанзо да се собере...
--- надополнето: 26 јули 2013 во 23:39 ---
Стварно одлично прашање: што точно едно општество би добило од хомосексуалните бракови зашто членовите на тоа општество би ја прифатиле хомосексуалноста?

Исто не е лошо прашањето што општеството би добило со твојот брак? Ќе ја продолжиш врстата?

Мене тоа воопшто не ми изгледа како добра идеја.

Од тебе и од овој над тебе, заедно да се соберете, не може ни четврт мозок од шимпанзо да се собере...
--- надополнето: 26 јули 2013 во 23:39 ---

Исто не е лошо прашањето што оштеството би добило со твојот брак? Ќе ја продолжиш врстата?

Мене тоа воопшто не ми изгледа како добра идеја.
Леле ни четвртина мозок викаш? Дали тоа ми го вика некој со шеснаестина мозок :pos:

Хомосексуалците не ги оправдувам, тоа е нешто НЕприродно.

Ти хомосексуалец си?

Што подалеку од тебе и таквите како тебе.

Еден совет, бидејќи и ти си Кајганџија... иди на психолог/психијатар, можеби ќе ти помогне да го смениш мислењето и да се навлечеш на спротивниот пол.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
страшно е да си одиш против целото твое домашно воспитување, традиција, претци и незнам уште што не за да си ги задоволуваш страстите со некој/некоја од исти пол. па уште и да најдеш образ да прашаш што би се добило од брак помеѓу машко и женско! не се прави слеп светот е многу поголем отколку што го гледаш. свртисе околу себе и размисли од кај си излезен, а кој те направил. Ако имаш многу памет како што се фалиш ќе ти текне како бил создаден светот и како треба да опстојува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom