Хомосексуални бракови во Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јули 2013
Мислења
287
Поени од реакции
180
Да бидеме малку демократи секој има право на мислење.:D
--- надополнето: 26 јули 2013 во 21:52 ---
Чекам образложувања или ги нема?

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Да бидеме малку демократи секој има право на мислење.:D
--- надополнето: 26 јули 2013 во 21:52 ---
Чекам образложувања или ги нема?
Пааа...викаат дека им било убаво да се ебат у гз, :D еден од така попопуларните бенефити на хомосексуализмот!

Член од
26 јули 2013
Мислења
287
Поени од реакции
180
Абе ако сакаат и во уста ама сепак е изопачено.Плус и малолетници навлекуваат на тоа.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Абе ако сакаат и во уста ама сепак е изопачено
Ете тоа е друг бенефит :) али они уживаат во тоа и се борат и другите како нив јавно да уживаат без страв од социјална исклученост.

Член од
26 јули 2013
Мислења
287
Поени од реакции
180
Јас не можам да замислам како можат тоа да им го прават на деца а тие исто така и го шират своето мислење.Јас сметам дека покрај тоа што е грев е и срам за секој човек.Кажете и вие кои припаѓате на таа заедница некој коментар.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Јас не можам да замислам како можат тоа да им го прават на деца а тие исто така и го шират своето мислење.Јас сметам дека покрај тоа што е грев е и срам за секој човек.
Секое дете додека е мало може да се научи на било што. Ова може да биде многу ефективен начин на ширење на хомосексуалноста од колено на колено.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Секое дете додека е мало може да се научи на било што. Ова може да биде многу ефективен начин на ширење на хомосексуалноста од колено на колено.
Ти туркаш некој рекорд за истресени глупости на единица пост на кајгана?

Значи нема тема каде што имаш постирано а да немаш истресено некоја глупост од Библиски размери.

Член од
26 јули 2013
Мислења
287
Поени од реакции
180
Наместо да се шират доброто воспитување и правилните морални вредности се шират педерастријата и педофилијата.
--- надополнето: 26 јули 2013 во 22:31 ---
За некого моралот е на прво место а има и такви кои си го бришат газот со него.
--- надополнето: 26 јули 2013 во 22:38 ---
Ти туркаш некој рекорд за истресени глупости на единица пост на кајгана?

Значи нема тема каде што имаш постирано а да немаш истресено некоја глупост од Библиски размери.
Со каков суд судиш со таков ќе ти судат.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Хомосексуалците не се нормална работа... како може да иде машко со машко или женско со женско... тоа е ненормална работа.
Се знае, биле створени Адам и Ева, а не Адам и Адам или Ева и Ева.
Ваквите хомосексуални бракови би требало да се забранат, а хомосексуалците да одат на психолог, колку толку да се оттргнат од тоа.
Јас сум против хомосексуалците, тоа не е нормално.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Стварно одлично прашање: што точно едно општество би добило од хомосексуалните бракови зашто членовите на тоа општество би ја прифатиле хомосексуалноста?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Хомосексуалците не се нормална работа... како може да иде машко со машко или женско со женско... тоа е ненормална работа.
Се знае, биле створени Адам и Ева, а не Адам и Адам или Ева и Ева.
Ваквите хомосексуални бракови би требало да се забранат, а хомосексуалците да одат на психолог, колку толку да се оттргнат од тоа.
Јас сум против хомосексуалците, тоа не е нормално.
Од тебе и од овој над тебе, заедно да се соберете, не може ни четврт мозок од шимпанзо да се собере...
--- надополнето: 26 јули 2013 во 23:39 ---
Стварно одлично прашање: што точно едно општество би добило од хомосексуалните бракови зашто членовите на тоа општество би ја прифатиле хомосексуалноста?
Исто не е лошо прашањето што општеството би добило со твојот брак? Ќе ја продолжиш врстата?

Мене тоа воопшто не ми изгледа како добра идеја.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Од тебе и од овој над тебе, заедно да се соберете, не може ни четврт мозок од шимпанзо да се собере...
--- надополнето: 26 јули 2013 во 23:39 ---

Исто не е лошо прашањето што оштеството би добило со твојот брак? Ќе ја продолжиш врстата?

Мене тоа воопшто не ми изгледа како добра идеја.
Леле ни четвртина мозок викаш? Дали тоа ми го вика некој со шеснаестина мозок :pos:

Хомосексуалците не ги оправдувам, тоа е нешто НЕприродно.

Ти хомосексуалец си?

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Што подалеку од тебе и таквите како тебе.

Еден совет, бидејќи и ти си Кајганџија... иди на психолог/психијатар, можеби ќе ти помогне да го смениш мислењето и да се навлечеш на спротивниот пол.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
11 јуни 2012
Мислења
185
Поени од реакции
222
страшно е да си одиш против целото твое домашно воспитување, традиција, претци и незнам уште што не за да си ги задоволуваш страстите со некој/некоја од исти пол. па уште и да најдеш образ да прашаш што би се добило од брак помеѓу машко и женско! не се прави слеп светот е многу поголем отколку што го гледаш. свртисе околу себе и размисли од кај си излезен, а кој те направил. Ако имаш многу памет како што се фалиш ќе ти текне како бил создаден светот и како треба да опстојува.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom