Пааа...викаат дека им било убаво да се ебат у гз,Да бидеме малку демократи секој има право на мислење.
--- надополнето: 26 јули 2013 во 21:52 ---
Чекам образложувања или ги нема?
Ете тоа е друг бенефитАбе ако сакаат и во уста ама сепак е изопачено
Секое дете додека е мало може да се научи на било што. Ова може да биде многу ефективен начин на ширење на хомосексуалноста од колено на колено.Јас не можам да замислам како можат тоа да им го прават на деца а тие исто така и го шират своето мислење.Јас сметам дека покрај тоа што е грев е и срам за секој човек.
Ти туркаш некој рекорд за истресени глупости на единица пост на кајгана?Секое дете додека е мало може да се научи на било што. Ова може да биде многу ефективен начин на ширење на хомосексуалноста од колено на колено.
Со каков суд судиш со таков ќе ти судат.Ти туркаш некој рекорд за истресени глупости на единица пост на кајгана?
Значи нема тема каде што имаш постирано а да немаш истресено некоја глупост од Библиски размери.
Од тебе и од овој над тебе, заедно да се соберете, не може ни четврт мозок од шимпанзо да се собере...Хомосексуалците не се нормална работа... како може да иде машко со машко или женско со женско... тоа е ненормална работа.
Се знае, биле створени Адам и Ева, а не Адам и Адам или Ева и Ева.
Ваквите хомосексуални бракови би требало да се забранат, а хомосексуалците да одат на психолог, колку толку да се оттргнат од тоа.
Јас сум против хомосексуалците, тоа не е нормално.
Исто не е лошо прашањето што општеството би добило со твојот брак? Ќе ја продолжиш врстата?Стварно одлично прашање: што точно едно општество би добило од хомосексуалните бракови зашто членовите на тоа општество би ја прифатиле хомосексуалноста?
Леле ни четвртина мозок викаш? Дали тоа ми го вика некој со шеснаестина мозокОд тебе и од овој над тебе, заедно да се соберете, не може ни четврт мозок од шимпанзо да се собере...
--- надополнето: 26 јули 2013 во 23:39 ---
Исто не е лошо прашањето што оштеството би добило со твојот брак? Ќе ја продолжиш врстата?
Мене тоа воопшто не ми изгледа како добра идеја.
Да. И?Ти хомосексуалец си?
Што подалеку од тебе и таквите како тебе.