А ти па беше на местото на настанот па виде бог дека ги створил Адам и Ева?
Башка пишуе у библијата. Убаво те прашаа ако бог ги створил Адам и Ева, со кого се таквуале синовите и ќерките нивни? Кажи си...
Може со животни се таквеле.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти па беше на местото на настанот па виде бог дека ги створил Адам и Ева?
Башка пишуе у библијата. Убаво те прашаа ако бог ги створил Адам и Ева, со кого се таквуале синовите и ќерките нивни? Кажи си...
Оф леле кај хомосексуалци солат дека треба да имаат права, па сега и атеистиве почнаа да солат за тоа дека тие се без вера и дека се нешто специјално.А ти па беше на местото на настанот па виде бог дека ги створил Адам и Ева?
Тој не постоел, каде пишува во Библијата?
Па кој те тера да правиш? Немаш одговор на прашањето, ќе да е затоа.Оф леле кај хомосексуалци солат дека треба да имаат права, па сега и атеистиве почнаа да солат за тоа дека тие се без вера и дека се нешто специјално.
Јас ве оставам, не се прави со некој муабет кој е за хомосексуалците.
Кој образ?И вие ама го погодивте Сунгерчево у слаба тачка...
Баш преска го читав во „Вицови без наслов“ темата - се жалеше зашто се постирале вицови за Исус и општо религија - навреда било
Сунгеру, зашто избега бе, камо другиот образ?
Кој образ?
Треба да имаш образ па да го свртиш...
Врска може - Брак ни под разно
Не гледам потреба зашто уопште постои тема за ова.
За мене ова не е ни дискутабилно, и не ни вреди да се полемизира.
Педерството или хомосексуалноста (како сакате) за мене претставува болест. И тоа тешко психичко нарушување за кое нема лек.
Кај прават 500 срања за да успеат да им се организираат паради, па уште и бракови да имаат еј. Ма немој!
Провокации и провокации на сите страни.
Денес бараат парада, утре бараат брак, задутре посвојување деца...
Меѓу нив што сакаат нека си прават (никој не се замара со тоа)
ама барем нека не провоцираат во јавност и нека не се глупираат. Сакаш да си бидеш геј? Терај си слободно ама не провоцирај!
Јас не се собирам со другари и познаници да парадирам што сум хетеросексуалец.
После од кога ќе им ги искршат носовите се жалат како тие се жртви на „насилното хетеросексуално население“.
Лажеш, знам дека не си.
Башка гледаш дека јас и ти само се поткаруваме кога ти ги браниш онаквите?
Битие 19:30-36
Лот се плашеше да живее во Сигор, па, со своите две ќерки, отиде од Сигор горе и се настани во планината. Тој и неговите две ќерки живееа во пештера. Постарата и рече на помладата: „Татко ни остаре, а на земјата нема маж за да влезе при нас како што е обичај по цел свет. И така, да го испијаниме со вино нашиот татко, и да легнеме со него: така со таткото ќе го запазиме потомството“. Во онаа ноќ го испијаниа таткото со вино, и постарата отиде да легне со таткаси, а тој не знаеше ни кога легнала ни кога станала. На другиот ден постарата и рече на помладата: „Ете, сношти јас легнав со татко ни; да го испијаниме и ноќеска, па оди и ти да легнеш со него: така ќе му го запазиме потомството на таткото.“ Го испијанија таткото со вино и во таа ноќ, па помладата отиде и легна со него, а тој не знаеше ни кога легнала ни кога станала. Така обете Лотови ќерки забременија од таткото.
Не гледам потреба зошто некој зрел, интелигентен и полемички супериорен момак како тебе би имал желба и одвоил време да состави толкав пост во тема која он никако не гледа зошто треба да постои, уште помалку да се полемизира. Башка што постојат тука души што не се согласни со него. Или не дај Боже ..... Нешто уште полошо ...... ПЕДЕРИ !!1!![]()
Проблемот е што 90% од луѓето кои живеат на земјата (вклучувајќи ме и мене), сметаат дека триење на гради на лице од спротивниот пол е нормална појава предизвикана врз база на полова привлечност и природен инстинкт.И за мене претставува болест некој да се пали на тоа како два пара цицки се тријат а кога тоа е случај за два пениса, да се создава нагон на повраќање, ама тоа сум само јас, нели? Ете и тебе ти е дозволено Monica Belluci и Charlize Theron да ги slash-уваш во приказни исткајани во твоите изопачени ходници на умот. Гледаш ли некој да ти сере за тоа специфично? Не, ти јадат гомна зошто си douchebag. Провери ја дефиницијата во речник, ќе пронајдеш на што потенцирам. А кога си таму и провери што значи зборот хипокрит.
А твоево што е? Дебата на научен симпозиум? Може твојата реторика јас лично ја гледам како провокација? Што правиме сега?
Вие се замарате, секоја постоечка шанса на која ќе налетате. И кога не е темата воопшто поврзана со нас, а немате аргументи, ќе ви текне дека соговорникот е педер, и нема што да зборува на таа тема. Нели бидејќи бараме посебни права, едно од тие посебни права ќе биде дозвола од вас хетерошагилните господа дали смееме, и на кои теми смееме воопшто да разговараме и дебатираме. Дали си океј со тоа лично? Онака како на шалтер да бараме дозволи за тоа?
Ако се лапаш со девојката јавно ли се гушкате и држите за раце - да, парадираш и ти. Ако не, можеби ти не, но други да. Се додека има хетеросексуалци кои јавно искажуваат дека се стрејт (по најнормални интеракции со девојки или сопруги), ќе има хомосексуалци кои ќе го бараат истото. Ако не сакаш такви појави, поработи на случајот да твоите колеги по сексуална ориентација го сторат истото, инаку, како што веќе спомнав погоре, имаме случај на хипокрит. Ти се допаѓа тој епитет? Кажи колку кул звучи?
Не стрејт дечкото што му го пукнаа носот со што се занесуваше? Или стрејт жртвите на непотребно насилство поврзано со вакви теми не го земате в предвид? Да, насилно население сте, но и прилично глупаво, со оглед на track record-от, зошто кога навистина доаѓа ситуација кога некој реално прави штета на државата, индиректно и на твојот живот, вас нигде ве нема, се криете како стаорци во дупки. Затоа, пасифицирани хомосексуалци кои паравт мирен протестен марш знаете да тепате. Види, ако имате комплекси со машкоста разбирам, на некој начин морате да компензирате, ама барем на поверодостојни мети вежбајте. За вас е освежувачки еден педер што ќе истепате? "Вчера да видиш на еден буљаш како му го пукнав носот браааат" - И, кој кур? Сакаш медања? Државен првенец у тепање педери? На шампионат да те пратиме? Може и ќе те закитат со некој трофеј.