Не гледам потреба зашто уопште постои тема за ова.
За мене ова не е ни дискутабилно, и не ни вреди да се полемизира. Педерството или хомосексуалноста (како сакате) за мене претставува болест. И тоа тешко психичко нарушување за кое нема лек.
Кај прават 500 срања за да успеат да им се организираат паради, па уште и бракови да имаат еј. Ма немој!
Провокации и провокации на сите страни.
Денес бараат парада, утре бараат брак, задутре посвојување деца...
Којзнае уште што нема да им текне. Со кое право бе? Што се они толку посебни за целокупното население па да имаат посебни права и тинтрења?
Меѓу нив што сакаат нека си прават (никој не се замара со тоа), ама барем нека не провоцираат во јавност и нека не се глупираат. Сакаш да си бидеш геј? Терај си слободно ама не провоцирај!
Јас не се собирам со другари и познаници да парадирам што сум хетеросексуалец.
После од кога ќе им ги искршат носовите се жалат како тие се жртви на „насилното хетеросексуално население“.
Одговорот е јасен - Не провоцирај, и нема ќутек да јадеш. Седи си дома, најди си партнер, живејте заедно, прајте што сакате. Ни ги гледа некој, ни ги познава.
За облекувањето како сакаат нека се шетаат. Кога БОКИ 13 може слободно да се шета по улица као жена некоја...не па они.
Некои па викаат дека си уназаден ако не прифаќаш гејови...Наводно старомоден си бил и заостанат, или пак си глупав...
Пуштете ги вие Американцине и останатана педерска багра од Европска Унија која го сапортира тоа. Не дозволувајте да ви го исперат мозокот.
Легализација на геј-БРАК НИКАКО!