Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе си одиш на мајстор за да ти ги направи.kade mozam da najdam distanceri a i dali za site koli se isti
jas imam matiz i sakam da stavam za da izlezat gumite tro ponadvor
Зглемувањето на потрошувачката ќе зависи и од гуми кои би ставил со дистанцерите, но во ситуацијата тоа и не е толку битно...tuning само да си имаш предвид дека возилото ќе ти троши повеќе гориво пошто колата ке биди пораширена и не знам дали ќе личи добро ако немаш алминиумски фелни.... предноста е во тоа што ќе добиеш повеќе на стабилност
@tuning: Ne znam dali znajsh toj sho imashe Fiat Coupe Pininfarina (edno plavo) Legeno mislam deka go vikaja choeko na prekar.Kaj nego imashe takvi distanceri arno ama mu puknaja i go preticaja prednite kolca.Ako ne se ubo napraeni zaebana rabota se.Jas ne ti preporachuvam.Ustvari zavisi od majstoro sho ce ti gi praj:smir:
tuning само да си имаш предвид дека возилото ќе ти троши повеќе гориво пошто колата ке биди пораширена и не знам дали ќе личи добро ако немаш алминиумски фелни.... предноста е во тоа што ќе добиеш повеќе на стабилност