Divider
Seraphim
TRN, aj klikni na nekoj link kade se objasnuva se okolu stavot na UN i poedini zemji od Sovetrot za bezbednost, kako i stavot na EU za Kosovo, biva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tocno.Zevsus напиша:Bas slusam Laibach-brat moj...i pijuckam!
Vojnata ne e vojna...politikata nema nisto so bilo sto sto e cesno i normalno vo ovoj vek!
Se e raspar!
Sega...jas da drzam lekcii po vozdrzuvanje i pragmaticnost...ne ide!
Ama dojde vremeto na pederite...i covek mora da ostane normalen i skoncentriran na svoite celi za da moze da gi postigne
Fakti:
Na kosovarite ne im odgovara uste edna vojna
Srbite znaat deka ne se u polozba da ratuvaat pak,i deka za niv e najdobro da ne cepkaat -t.e da NE potpisuvaat-bilo sto,i da cekaat revizija vo idninata!
Kolku i da ne se sakaat,dvete strani ne se zainteresirani za otvorena konfrontacija-vojna vo momentov!
I takva ke nema!
Losoto e sto senkata na taa vojna lebdi vrz sekoja stranska investicija vo regionov,a posebno vo Makedonija...
I dur nie idiotski se raspravame na sta bi bilo kad bi bilo,zapadnjacite preku rumunite i bugarite ke ni gi kupat site objekti koi sto vredat!
Daj be svestete se...vojna...nema da ima!
Комси-комсаMisirkov напиша:Losho li e, dobro li e?
Бог да чува :pop:rymz напиша:Od Yugoslavia, ostana Srbia i Crna Gora, pa posle Srbija + Vojvodina, pa samo Srbija, pa mozhe i Nis kje ni se prikljuci na nas, pa shto kje ostane ne znam. Poentata e, shto pa tolku se fatile po edno Kosovo? Morashe li da ima vojna ko prvo? Zashto za Crna Gora ne vodea vojna pa za Kosovo da vodat?
Ти ова со сиот ум, а?Од Југославија останаа Црна Гора и Србија, а после Србија + Војводина
..па само Србија..
еден тон глупости!
1. Косово е Србија. Војводина е Србија. Војводина и Косово се спрски покраини, на карта тие покраини се Србија.
2. Црна Гора НЕ Е Србија.
Црногорец си е црногорец, не е србин.
Оној што живее на Косово не е косовар, србин е.
Sega i mediski Albancite pochnaa da i prikazhuvaat kako "loshite momci". Dosega bea prezentirani deka se "za zhalenje" i nishto losho za niv ne smeeshe da se propagira. No upravo se zavrshuva znimanjeto na noviot film na L. Beson. Vo filmot, poraneshen agent na CIA (Liam Nison) ja prakja kjerka mu vo Pariz, no tamu taa e kidnapiana od albanski mafijash.....