Хипстери, помодари, Распеани скопјани и слични битија

• Креатор на темата Креатор на темата Zaphod Beeblebrox
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ами онаа клапа кој до вчера јаделе гомна, а денес топлат државно столче и молчат како мисири?
Абе милион групи има, зависи од финансиите кој им ги дава. За протест на струја еј струја основен трошок кој ти е дома да не излезеш, а на митинг илјадници, кај го има ова бе само кај нас.

1.Лион....ај наброи ги срушените џамии од страна на мајмуните од Лисиче што тепаа девојчиња, па да продужиме со муабетот....глеам мерак ти е како „крстоносец“ да се претставуваш....или ај кажи ми колку џамии ти имаш лично спалено....патетични ви се патриотските изјави од типот - протести против џамии и сл. Колку бе од тоа ќелавите шупци у тренерки се тепаа на Кале? Ај ова кажи ми....

2.Пошо гледам дека ви се толкуваат работите како ви е кеиф. Нит сум хипстер, нит соросоид (што К и да е тоа) и бев таму и ден денес сум против градење на објект на тоа место. Не сум член на партија, не сум државен службеник да ме уценува некој да одам на протест, ама отидов....затоа што и тогаш препознав лажен патриотизам и силување на урбанизмот (што ми е професија btw)....никој не ми се јави по телефон и не ме натера да одам да протестирам....јас што сум препознал неук, популистички, анти-урбанистички потег за тебе сум предавник? И тврдам дека имаше присутни луѓе со иста ваква идеја, кои ги испопикавте во истиот кош со „неразбраните“....имаш некое рационално објаснување за ова?

3.Не стојам на страна ни на Милчин, ни хипстери, ни „продај нива за половно БМВ“-фраери....све у к***ц терам...остана у ова го**о од држава све некои леви/настрани/глупави/зачмаени да праат протести и да покажуваат сила и ставови, а све што е нормално (условно кажано) е пикнато у ќош и ќути....
1. Ги извртуваш тезите, ''мајмуните'' како што ти ги нарекуваш луѓето што отидоа да протестираат против Сорососоидите и прва архи бригада што е од пари на Сорос и грчка амбасада и една опозициска партија и остали дегеративни групи. Кој протеситраат зошто некој ги искеширал не затоа што ги боли дали има црква или нема црква. Тие "мајмуните'' од лисиче како што ти милуваш да ги викаш не повикаа на палења џамии и сл работи они беа за изградба на црква на плоштад. Така да не спинувај протест кој врска немаше со палење на џамии туку беше за изградба на црква.

2.Очигледно си Хипстер и Соросоид чим ги подржуваш овие дегенеретициве од Прва Архи Бригада. Што се бунат и протестираат против црква на плоштад. А Прва Архи Бригада нигде ги нема да протестираат против диви изградени џамии или против џамии што се во фаза на градба. Тоа не им смета се фатиле за една црква на плоштад. Викаш си бил на пртест против изградба на црквата што кур не организирате протести против изградба на џамиии, или таму не смеете да се курчите Сорос, не ви гарантира безбедност и не кешира пари па не се осмелувате ни да помислите против џамија да протестирате. А не па да искочите на протест. И мене не ми се свиѓа идејата црква на плоштад ама не ме ни текна на крај памет да протестирам и да се дружам со Соросоиди и Дегенеретици и предавници од типот на прва архи бригада.

3. Таман работа не стоиш ,а рамо до рамо седиш до нив. Кога овие соросоидите и ти ќе идете на протести против изградба на џамии ќе ти поверувам.
П.С Кај беше ти како архитект и овие Соросоидните гомна да се побуните против Бурмали Џамија. Или не ве искешираа па немаше интерес за протести.
--- надополнето: 24 април 2013 во 11:47 ---
gahan; Лион нит за џамија испаѓа, нит за Бесими како министер, нит за Мартин, ни за струја. Абе што си ги арчиш зборовите напразно. И јас сум против црква на плоштад и секогаш ќе бидам против уште тоа ни фали на плоштад. Али исто сум против и џамиине во куќи што си градат, има ли овде инспектори да проверат што се дешава, класично силување се џамиине на секој чекор има, претеризам.
Гледам Лион од уста не можеш да извадиш. И само јадеш гомна за Лион.

Лион кога 2001 беше на протест пред собрание заради Арачиново, тебе уште од населба мама и тато не те пуштаа да искочиш подалеку.
Лион уште 2004 беше на протести против територијалната поделба со која Скопје,Кичево и Струга ќе ги албанизираат!
Лион беше на првиот протест против убиството на Мартин уште првиот ден. Пред да се појават Соросоиди и опозиционери да печалат политички поени,наредните денови.
А за струја протестите ниту сум протестирал нити имам намера да протестирам тие протести се организрани од опозициски активисти. Која да биде иронијата поголема во нивно време додека беа на власт ја продадоа ЕВН.
Немам намера да ги набројувам сите протести на кој сум бил а биле многу! За разлика од тебе и форум патриотите кој отишле на 2 протести во последните 5 години и наеднаш се замислуваат мадафакари и критичка мисла и патриоти до коска. Од кој 1 од тие 2 протести им е против изградба на црква , а кај голем дел од нив вториот протест најверојатно им бил протестирање против струја. Од такви патриоти на батерии преку таквото ми е.

П.С Кај беше ти како архитект и овие Соросоидните гомна да се побуните против Бурмали Џамија. Или не ве искешираа па немаше интерес за протести.

Бурмали сакам да ја изградат да ве запалам вас во нејзе....Мајмуни, глупи ќелави неписмени мајмуни....антипатриотски лицемерни говна, дудлачи на паторот - твои колеги....јас горе ти кажав зошто отидов, пошо знаеш да читаш, прочитај го пак тоа.....

Пак не одговори - Кај беа истите мајмуни да протестираат против Талат за министер? Кај беа истите мајмуни за предавството со таканаречените „хашки случаи“? Кај беа истите мајмуни на Кале?

И етикетата ви е склопена од четник-лижигз, deep-throat србоман, нема ни некакво реално значење, само копита со испрани мозоци може да ја сконтаат...протестирајте тој коа ќе ве викне да излезете....

Етикетирај ме као сакаш, само колку и да лаеш, нема К да ти порасне од тоа....

1. Ги извртуваш тезите, ''мајмуните'' како што ти ги нарекуваш луѓето што отидоа да протестираат против Сорососоидите и прва архи бригада што е од пари на Сорос и грчка амбасада и една опозициска партија и остали дегеративни групи. Кој протеситраат зошто некој ги искеширал не затоа што ги боли дали има црква или нема црква. Тие "мајмуните'' од лисиче како што ти милуваш да ги викаш не повикаа на палења џамии и сл работи они беа за изградба на црква на плоштад. Така да не спинувај протест кој врска немаше со палење на џамии туку беше за изградба на црква.

2.Очигледно си Хипстер и Соросоид чим ги подржуваш овие дегенеретициве од Прва Архи Бригада. Што се бунат и протестираат против црква на плоштад. А Прва Архи Бригада нигде ги нема да протестираат против диви изградени џамии или против џамии што се во фаза на градба. Тоа не им смета се фатиле за една црква на плоштад. Викаш си бил на пртест против изградба на црквата што кур не организирате протести против изградба на џамиии, или таму не смеете да се курчите Сорос, не ви гарантира безбедност и не кешира пари па не се осмелувате ни да помислите против џамија да протестирате. А не па да искочите на протест. И мене не ми се свиѓа идејата црква на плоштад ама не ме ни текна на крај памет да протестирам и да се дружам со Соросоиди и Дегенеретици и предавници од типот на прва архи бригада.

3. Таман работа не стоиш ,а рамо до рамо седиш до нив. Кога овие соросоидите и ти ќе идете на протести против изградба на џамии ќе ти поверувам.
--- надополнето: 24 април 2013 во 11:47 ---

Гледам Лион од уста не можеш да извадиш. И само јадеш гомна за Лион.

Лион кога 2001 беше на протест пред собрание заради Арачиново, тебе уште од населба мама и тато не те пуштаа да искочиш подалеку.
Лион уште 2004 беше на протести против територијалната поделба со која Скопје,Кичево и Струга ќе ги албанизираат!
Лион беше на првиот протест против убиството на Мартин уште првиот ден. Пред да се појават Соросоиди и опозиционери да печалат политички поени,наредните денови.
А за струја протестите ниту сум протестирал нити имам намера да протестирам тие протести се организрани од опозициски активисти. Која да биде иронијата поголема во нивно време додека беа на власт ја продадоа ЕВН.
Немам намера да ги набројувам сите протести на кој сум бил а биле многу! За разлика од тебе и форум патриотите кој отишле на 2 протести во последните 5 години и наеднаш се замислуваат мадафакари и критичка мисла и патриоти до коска. Од кој 1 од тие 2 протести им е против изградба на црква , а кај голем дел од нив вториот протест најверојатно им бил протестирање против струја. Од такви патриоти на батерии преку таквото ми е.

Јас да ти се посерам у патриотот тебе и на сите исти како тебе. Ама буквално да ви се посерам во умот, на главата пикната во вмровски задник да бог да да се угушите смрдејќи таму.
Ти си протестирал у 2001 година, уште цуцла си цицал бајки ќе ми раскажуваш кај си протестирал.Ти си протестирал само во сон до 2007 после ружи ти процветаа бе. Ти си бил за Мартин, си бил на куров за Мартин ти. Од вакви партиски амеби преку куров више ми е дојдено.Од кај шуто па и боде.
Сите сме сдс соросоиди платени, само ваквите амеби имаат право на глас и на власт. До кај стасавме, партиски мегафон да ни кажува за што да протестираме. Сител еден.

1,Бурмали сакам да ја изградат да ве запалам вас во нејзе....Мајмуни, глупи ќелави неписмени мајмуни....антипатриотски лицемерни говна, дудлачи на паторот - твои колеги....јас горе ти кажав зошто отидов, пошо знаеш да читаш, прочитај го пак тоа.....

2.Пак не одговори - Кај беа истите мајмуни да протестираат против Талат за министер? Кај беа истите мајмуни за предавството со таканаречените „хашки случаи“? Кај беа истите мајмуни на Кале?

3.И етикетата ви е склопена од четник-лижигз, deep-throat србоман, нема ни некакво реално значење, само копита со испрани мозоци може да ја сконтаат...протестирајте тој коа ќе ве викне да излезете....

Етикетирај ме као сакаш, само колку и да лаеш, нема К да ти порасне од тоа....
1. Не се курчи не бев јас во тие ''мајмуните'' таму за протестирам за изградба на црква на плоштад ти беше таму да протестираш заедно со Соророиди и Прва архи бригада против изградба на црква.

2. Не сум член на таа група па да знам кој кај бил или не бил. За разлика од тебе што веднаш им пресуди дека не биле на тие протести.

3.Не јади гомна иди види во претходниот пост на кој се протести сум бил , јас сум протестирал против сите што работеле против Македонските државни интереси. За разлика од тебе и слични што протестирате против Грујо. Не зошто ве заболе за Македонија.
--- надополнето: 24 април 2013 во 12:05 ---
Јас да ти се посерам у патриотот тебе и на сите исти како тебе. Ама буквално да ви се посерам во умот, на главата пикната во вмровски задник да бог да да се угушите смрдејќи таму.
Ти си протестирал у 2001 година, уште цуцла си цицал бајки ќе ми раскажуваш кај си протестирал.Ти си протестирал само во сон до 2007 после ружи ти процветаа бе. Ти си бил за Мартин, си бил на куров за Мартин ти. Од вакви партиски амеби преку куров више ми е дојдено.Од кај шуто па и боде.
Сите сме сдс соросоиди платени, само ваквите амеби имаат право на глас и на власт. До кај стасавме, партиски мегафон да ни кажува за што да протестираме. Сител еден.
Типичен одоговор на мочла кога не може да ти врати со аргументи и факти.
Горд сум што сум бил на тие протести а ти може само да јадеш гомна зошто на тие протести не си била, а прва си за јадење гомна и форум патриотизам.

1. Не се курчи не бев јас во тие ''мајмуните'' таму за протестирам за изградба на црква на плоштад ти беше таму да протестираш заедно со Соророиди и Прва архи бригада против изградба на црква.
Не се ни сомневав....многу добро ти лежи гледам вака да има поделба на не-патриоти и патриоти....само си ја промашил страната....
К****и лапање и патриотизам не е иста работа....ве утупеа тоа штабовите...
Ќе дојде денот има со тоа соросоидите и вас магариња по бандери за м**а да ве обесиме....све у к***ц, за да и тргне на држаава....

Типичен одоговор на мочла кога не може да ти врати со аргументи и факти.
Горд сум што сум бил на тие протести а ти може само да јадеш гомна зошто на тие протести не си била, а прва си за јадење гомна и форум патриотизам.

Факт е нешто кое може да се докаже, аман научи што е факт, твоите зборови се твои зборови не се факти, бе шител еден шителосан! Не сум била, ти си бил мочко еден. Уште министерката ти се криеше два дена, на првиот ден за Мартин бил, си бил ти у веце со посран газ. Додека не добиеш амин ти не излеваш нигде бе не ми кажувај басни.Ти си бил единствено на митинг, никаде на друго место.
Барем такви безрбетници како тебе има доволно во земјава за кого можам со сигурност да кажам дека се доени преку куров!

Се јави Аншљемот која е во роднинска врска со Мирјана Најчевска:D

Можеш што сакаш да кажеш, факт е дека никогаш не сум била ниту партиски потрчко, ниту сум лижела нечиј газ како тебе. Де направи ми услуга, земи ја кофава

products_7702_100223123435.jpg

и не прави поплава со проливот што ти излегува од уста.

Факт е нешто кое може да се докаже, аман научи што е факт, твоите зборови се твои зборови не се факти, бе шител еден шителосан! Не сум била, ти си бил мочко еден. Уште министерката ти се криеше два дена, на првиот ден за Мартин бил, си бил ти у веце со посран газ. Додека не добиеш амин ти не излеваш нигде бе не ми кажувај басни.Ти си бил единствено на митинг, никаде на друго место.
Барем такви безрбетници како тебе има доволно во земјава за кого можам со сигурност да кажам дека се доени преку куров!
Види ако ти и сличните како тебе ви треба Амин да искочите на протести. Не значи дека сите луѓе во државата се како вас. А за фактите па имам дестици сведоци кој биле на тие протести. Вие што немате ништо освен да лепите партиски етикети и да плукате по власта и да изиграцате "неутрални'' друго ништо не знаете. Јас го имам тој комфорт да не искочам да гласам на избори во Март и не ни искочив да гласам за никој, за разлика од вас ''неутралните'' кој се испотепавте да гласате за опозиционери и продолжувате да глумите ''Неутралци''. Тоа неколку јавно го кажаа и на форумот пред модераторите да им ги избришат нивните мислење и тие мислења после нив. А според тоа ''неуталните'' како плукаат само по тие на власт и ништо не им се допаѓа од нив,а еден збор немаат лошо кажано против отпорашите истите тие напротив биле на многу протести заедно со отпорашите и они биле ''неутрални". :pos:

Не ми е јасно шо се замарате толку со Лавчено, ако вика дека е бил на протест, нека е бил. Како ќе докажеш дека не е бил? Слика да случајно стави? Додека му се секирата во медот ќе се лупа во гради и ќе р'же, коа ќе се смени власта ќе се скуби и ќе мјаука. Не вреди да му докажувате било што.

Сега интересниот дел од постов.

Работа прва.
Имаме нова придавка во македонскиот јазик, сителу, мислам дека синоним на лажго, лицемерен, врти г'з. Дефинитивно треба да се најде во речникот. Благодариме Леандра.

Работа втора
"Леандра је дечак"
Цитро ова второво е важно за тебе.:D

Можеш што сакаш да кажеш, факт е дека никогаш не сум била ниту партиски потрчко, ниту сум лижела нечиј газ како тебе. Де направи ми услуга, земи ја кофава

products_7702_100223123435.jpg

и не прави поплава со проливот што ти излегува од уста.
Ниту до сега сум бил нити имам намера во иднина да земам партиска книшка а уште помалку за некој да трчам. За разлика од тебе кој си на платен список на Сорос. И кој е дежурен адвокат на рамковните.
П.С Ајде продолжете со форум патриотизмот не мислам денов со Први Архи Бригади, Соросоиди и "Неутралци'' да го потрошам денот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom