1.Лион....ај наброи ги срушените џамии од страна на мајмуните од Лисиче што тепаа девојчиња, па да продужиме со муабетот....глеам мерак ти е како „крстоносец“ да се претставуваш....или ај кажи ми колку џамии ти имаш лично спалено....патетични ви се патриотските изјави од типот - протести против џамии и сл. Колку бе од тоа ќелавите шупци у тренерки се тепаа на Кале? Ај ова кажи ми....
2.Пошо гледам дека ви се толкуваат работите како ви е кеиф. Нит сум хипстер, нит соросоид (што К и да е тоа) и бев таму и ден денес сум против градење на објект на тоа место. Не сум член на партија, не сум државен службеник да ме уценува некој да одам на протест, ама отидов....затоа што и тогаш препознав лажен патриотизам и силување на урбанизмот (што ми е професија btw)....никој не ми се јави по телефон и не ме натера да одам да протестирам....јас што сум препознал неук, популистички, анти-урбанистички потег за тебе сум предавник? И тврдам дека имаше присутни луѓе со иста ваква идеја, кои ги испопикавте во истиот кош со „неразбраните“....имаш некое рационално објаснување за ова?
3.Не стојам на страна ни на Милчин, ни хипстери, ни „продај нива за половно БМВ“-фраери....све у к***ц терам...остана у ова го**о од држава све некои леви/настрани/глупави/зачмаени да праат протести и да покажуваат сила и ставови, а све што е нормално (условно кажано) е пикнато у ќош и ќути....
1. Ги извртуваш тезите, ''мајмуните'' како што ти ги нарекуваш луѓето што отидоа да протестираат против Сорососоидите и прва архи бригада што е од пари на Сорос и грчка амбасада и една опозициска партија и остали дегеративни групи. Кој протеситраат зошто некој ги искеширал не затоа што ги боли дали има црква или нема црква. Тие "мајмуните'' од лисиче како што ти милуваш да ги викаш не повикаа на палења џамии и сл работи они беа за изградба на црква на плоштад. Така да не спинувај протест кој врска немаше со палење на џамии туку беше за изградба на црква.
2.Очигледно си Хипстер и Соросоид чим ги подржуваш овие дегенеретициве од Прва Архи Бригада. Што се бунат и протестираат против црква на плоштад. А Прва Архи Бригада нигде ги нема да протестираат против диви изградени џамии или против џамии што се во фаза на градба. Тоа не им смета се фатиле за една црква на плоштад. Викаш си бил на пртест против изградба на црквата што кур не организирате протести против изградба на џамиии, или таму не смеете да се курчите Сорос, не ви гарантира безбедност и не кешира пари па не се осмелувате ни да помислите против џамија да протестирате. А не па да искочите на протест. И мене не ми се свиѓа идејата црква на плоштад ама не ме ни текна на крај памет да протестирам и да се дружам со Соросоиди и Дегенеретици и предавници од типот на прва архи бригада.
3. Таман работа не стоиш ,а рамо до рамо седиш до нив. Кога овие соросоидите и ти ќе идете на протести против изградба на џамии ќе ти поверувам.
П.С Кај беше ти како архитект и овие Соросоидните гомна да се побуните против Бурмали Џамија. Или не ве искешираа па немаше интерес за протести.
--- надополнето: 24 април 2013 во 11:47 ---
gahan; Лион нит за џамија испаѓа, нит за Бесими како министер, нит за Мартин, ни за струја. Абе што си ги арчиш зборовите напразно. И јас сум против црква на плоштад и секогаш ќе бидам против уште тоа ни фали на плоштад. Али исто сум против и џамиине во куќи што си градат, има ли овде инспектори да проверат што се дешава, класично силување се џамиине на секој чекор има, претеризам.
Гледам Лион од уста не можеш да извадиш. И само јадеш гомна за Лион.
Лион кога 2001 беше на протест пред собрание заради Арачиново, тебе уште од населба мама и тато не те пуштаа да искочиш подалеку.
Лион уште 2004 беше на протести против територијалната поделба со која Скопје,Кичево и Струга ќе ги албанизираат!
Лион беше на првиот протест против убиството на Мартин уште првиот ден. Пред да се појават Соросоиди и опозиционери да печалат политички поени,наредните денови.
А за струја протестите ниту сум протестирал нити имам намера да протестирам тие протести се организрани од опозициски активисти. Која да биде иронијата поголема во нивно време додека беа на власт ја продадоа ЕВН.
Немам намера да ги набројувам сите протести на кој сум бил а биле многу! За разлика од тебе и форум патриотите кој отишле на 2 протести во последните 5 години и наеднаш се замислуваат мадафакари и критичка мисла и патриоти до коска. Од кој 1 од тие 2 протести им е против изградба на црква , а кај голем дел од нив вториот протест најверојатно им бил протестирање против струја. Од такви патриоти на батерии преку таквото ми е.