Хип хоп културата во Македонија

До каде е албумот на VLAX, знае некој?

Цела багра ќе биде за 15 години Сафизам, 24 април во МКЦ :vozbud:

Мислев дека настапот на бела ноќ во 2009 ќе ми биде последен настап на кој сум им бил, ама сепак не :vozbud::vozbud:

Цела багра ќе биде за 15 години Сафизам, 24 април во МКЦ :vozbud:

Мислев дека настапот на бела ноќ во 2009 ќе ми биде последен настап на кој сум им бил, ама сепак не :vozbud::vozbud:

posle toj nastap koa pikisipi nemozese da si ja izrecitira vishi mental mi se serese....

Ви благодариме на сите за големиот интерес за концертот. Огромна благодарност до МКЦ, место со кое сме врзани уште од најраните почетоци како група. Сепак интересот за концертот е преголем за да може логистички да го изведеме во МКЦ во еден здив, со таа цел одлучивме да го преместиме на Скопски Саем, како би излегле во пресрет на сите што сакаат да бидат дел од овој настан. Купените карти ќе важат и нема потреба да се менуваат, а од утре карти ќе има на сите продажни места на kupikartizase.com
На самиот концерт ке има можност да се купи и лимитирана (100 парчиња) едиција на тројниот винил, лимитирана (50 парчиња) едиција на Сафизам на касета (за првпат!)
како и нов репринт на ЦД-то , маици, стикери и сл. Цени ке објавиме деновиве.
Поздрав!
Смилен, Гоце и Пикисипи - САФ

Љубители на рапот отворив тема за новиот бенд на Тони Зен Флека повелете посетете многу интересен бенд и доста добра музика

Љубители на рапот отворив тема за новиот бенд на Тони Зен Флека повелете посетете многу интересен бенд и доста добра музика
Тони Зен не прави рап.

Сабајле станав и се чувствував добро иако имав Линеарна алгебра тест, се чудев зошто.. Ми текна дека вечер ебан САФ ќе растура и конечно ќе праам шутка дур они рокаат у живо а не на загревање пред некој друг да настапуе. Цел ден хајп ме пука.

стефан ака мане раста го запознав уште кога беше дете, на времето фураше панк и растураше на гитара а многу ги сакаше green day но после тоа премина во други раста води :D екстра позитивен лик .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom