LordDragonII
Dr.Strangelove
Те едно те исто е цело време.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прав си, не викам не.Те едно те исто е цело време.
Може геноцид?
Сними соло албум, не се заебавај.
Стокмен е албумот на Страјк? ШТО ЧЕКААТ?? СЕКОЈ ДЕН Е ПОВОЛЕН ЗА НЕГОВ АЛБУМ!!
Не мора кој знае што, снимете со Жика нешто на туѓи инструментали, некои по ваш вкус, текстови веројатно имаш многу... Нешто вака на пр. https://www.youtube.com/watch?v=0BSdd58vYd4 , ова ви е многу јако, а не бара многу време да се среди.Може, се прифаќаЗа албум премногу ме мрзи ама работам на EP, можеби ќе биде некогаш во иднина.
Да бе ни трага ни глас од тој албум, еве никакво инфо неам слушнато. Попрво вториов албум на Грин Аут ќе излезе, него албумов на Страјк што е готов. Ни ја незнам што се чека, ама знам дека сигурно ќе е нешто убиствено јако, особено што Страјк до сега нема лошо парчеСтокмен е албумот на Страјк? ШТО ЧЕКААТ?? СЕКОЈ ДЕН Е ПОВОЛЕН ЗА НЕГОВ АЛБУМ!!
Да бе ни трага ни глас од тој албум, еве никакво инфо неам слушнато. Попрво вториов албум на Грин Аут ќе излезе, него албумов на Страјк што е готов. Ни ја незнам што се чека, ама знам дека сигурно ќе е нешто убиствено јако, особено што Страјк до сега нема лошо парче![]()
Не мора кој знае што, снимете со Жика нешто на туѓи инструментали, некои по ваш вкус, текстови веројатно имаш многу... Нешто вака на пр. https://www.youtube.com/watch?v=0BSdd58vYd4 , ова ви е многу јако, а не бара многу време да се среди.
Овој последниов што излезе мисли дека им е прв. Kids nowadays.drugarce albumot na green out iskoci mn odamna ali bolje da ne iskocese
За тоа во право си, се сложувам. Но знаејќи дека Хајдовото "онака" звучи 10 пати подобро од студио албум на Грин Аут, тогаш зошто да не снима, онака. Самиот си кажува дека е мрза и ќе чекаме со години додека сними нешто квалитетно. Ако Хајд и Жика снимаат онака, а притоа звучат како ОВА, тогаш нека го прават тоа почесто, секако е далеку подобро од "сечеме, печеме, влечеме на северот, ветерот, педерот".epa bas ne treba ako e za onaka...zaso da izdavas neso ako e za onaka?ako prais neso napraj go ko so treba...vnesi srce krv pot sve u nego daj sve so imas.....da ne bide posle koa ke te prasaat zaso be vaka tapa zvuci,pa brat znaes toa e poentata onaka bese snimano...zatoa green out albumot bese sranje poso lugeto sakaat da slusaat onaka....
Не бе брат ти нешто не си ме сфатил. Јас знам дека Некои Скопски Бандити им е прв, ама муабетот ми беше дека не сум слушнал вториот Рапаноја коа ќе излегува. Сеа баш првпат слушам дека искочил и бил лош, јас мислев уште се прави или тапка во место работата . Тоа беше муабетотОвој последниов што излезе мисли дека им е прв. Kids nowadays.
Помислив дека покрај цела фама што се дигна за Рапаноја, нема некој што не разбрал дека е излезен.Не бе брат ти нешто не си ме сфатил. Јас знам дека Некои Скопски Бандити им е прв, ама муабетот ми беше дека не сум слушнал вториот Рапаноја коа ќе излегува. Сеа баш првпат слушам дека искочил и бил лош, јас мислев уште се прави или тапка во место работата . Тоа беше муабетот
Имаше доста ствари како ова ама немаше каде да се снимат и повеќето ги баталивме освен некои што се снимија како сесии и две сесии што не искочија никогаш ама зо Жика сакаме да ги извадиме во иднина, сега веќе собравме екипа, почетна опрема и имаме еден куп материјал што треба да искочи, Култно Срање беше само почеток.Не мора кој знае што, снимете со Жика нешто на туѓи инструментали, некои по ваш вкус, текстови веројатно имаш многу... Нешто вака на пр. https://www.youtube.com/watch?v=0BSdd58vYd4 , ова ви е многу јако, а не бара многу време да се среди.
epa bas ne treba ako e za onaka...zaso da izdavas neso ako e za onaka?ako prais neso napraj go ko so treba...vnesi srce krv pot sve u nego daj sve so imas.....da ne bide posle koa ke te prasaat zaso be vaka tapa zvuci,pa brat znaes toa e poentata onaka bese snimano...zatoa green out albumot bese sranje poso lugeto sakaat da slusaat onaka....
Кога станува збор за внесување крв и пот во она што го работиме тоа дефинитивно го правиме со текстовите, пишуваме дур не сме сто посто задоволни дека срањето звучи одлично, кога станува збор за продукција и пост продукција јас не чепкам таму и таа работа припаѓа на други двајца членови од Метафорс што моментално стекнуваат искуство за како тоа да се направи да звучи што подобро и со секоја следна трака ќе напредуваатЗа тоа во право си, се сложувам. Но знаејќи дека Хајдовото "онака" звучи 10 пати подобро од студио албум на Грин Аут, тогаш зошто да не снима, онака. Самиот си кажува дека е мрза и ќе чекаме со години додека сними нешто квалитетно. Ако Хајд и Жика снимаат онака, а притоа звучат како ОВА, тогаш нека го прават тоа почесто, секако е далеку подобро од "сечеме, печеме, влечеме на северот, ветерот, педерот".