Хип хоп културата во Македонија

no hate,ali ne si mak raper ako nemas najaveno album koj 90% nema da izleze,i ako izleze ke bide posle 5 godini od koga si go najavil
Хахаха.. браво за муабетов. Така е! Одма прво на Аго ми текна, ќе најави албум и албумот излегува следната деценија. Или тие ДНС Томовите.. најавени се неколку тома уште од 41ва - уште не се излезени. :) Артистите од 15-16 годишни деца, сега веќе се возрасни, семејни луѓе...

Го има некој Рап Тврдина целиот албум? Мислам онлајн дали го има некој да го слушам. Подобро ми е така него на јутуб
YouTube не е онлајн? :) Иначе, јас го имам, ама не ми е прикачен никаде, само во компјутер го имам.

Па ти дадовме доста други траки :D
Искоментирај малце,твоето мислење е секогаш добредојдено во темава :D

IIIMC е проект у изработка на Мане (Conquering Lion), Брчка (Podzemjeto) и Енис (Necroza), првата песна е извадена (Pressure), се работи поактивно на следната. Повеќе инфо наскоро... повелејле екипо!

http://soundcloud.com/iiimc-1/iiimc-pressure

YouTube не е онлајн? :) Иначе, јас го имам, ама не ми е прикачен никаде, само во компјутер го имам.

Ако можеш некако да го поставиш? Му треба на другар, а го барал цел ни јас незнам зашто :)

Ако можеш некако да го поставиш? Му треба на другар, а го барал цел ни јас незнам зашто :)
И јас брат незнам зошто го барал другар ти цел, ама јас цел можам само на другарка да и го поставам, на другари не. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom