Хип хоп културата во Македонија

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.322
Поени од реакции
21.565
no hate,ali ne si mak raper ako nemas najaveno album koj 90% nema da izleze,i ako izleze ke bide posle 5 godini od koga si go najavil
Хахаха.. браво за муабетов. Така е! Одма прво на Аго ми текна, ќе најави албум и албумот излегува следната деценија. Или тие ДНС Томовите.. најавени се неколку тома уште од 41ва - уште не се излезени. :) Артистите од 15-16 годишни деца, сега веќе се возрасни, семејни луѓе...

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.855
Го има некој Рап Тврдина целиот албум? Мислам онлајн дали го има некој да го слушам. Подобро ми е така него на јутуб

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.322
Поени од реакции
21.565
Го има некој Рап Тврдина целиот албум? Мислам онлајн дали го има некој да го слушам. Подобро ми е така него на јутуб
YouTube не е онлајн? :) Иначе, јас го имам, ама не ми е прикачен никаде, само во компјутер го имам.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Па ти дадовме доста други траки :D
Искоментирај малце,твоето мислење е секогаш добредојдено во темава :D

nyx

Член од
22 ноември 2007
Мислења
24
Поени од реакции
4
IIIMC е проект у изработка на Мане (Conquering Lion), Брчка (Podzemjeto) и Енис (Necroza), првата песна е извадена (Pressure), се работи поактивно на следната. Повеќе инфо наскоро... повелејле екипо!

http://soundcloud.com/iiimc-1/iiimc-pressure

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.855
YouTube не е онлајн? :) Иначе, јас го имам, ама не ми е прикачен никаде, само во компјутер го имам.
Ако можеш некако да го поставиш? Му треба на другар, а го барал цел ни јас незнам зашто :)

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.322
Поени од реакции
21.565
Ако можеш некако да го поставиш? Му треба на другар, а го барал цел ни јас незнам зашто :)
И јас брат незнам зошто го барал другар ти цел, ама јас цел можам само на другарка да и го поставам, на другари не. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom