Mark Renton
I live by the tune, I die by the book
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 5.418
- Поени од реакции
- 5.057
Некој на Против Сите новиот албум да го има и да сака да ми го прати ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, PC оnly, a студио е во план, инаку моеш на каналот да чуеш дел од моја продукција и од албумот на Raw N Wicked.
За сите шо сакат да го спуштат новио албум "Ова малку ќе боли"!http://www.megaupload.com/?d=2DTQB68DТрака бр.3 од новиот албум на Стрес - Ова малку ќе боли. Boom bap.
Иначе и две иснтрументалки се дело на Mista93, меѓу кои и оваа.
Брејк а лег е `број еден` брејк-денс група во државава.
И денс-студио Ултра е тука негде.. Панчо и Андреј ги земаат за настапи и спотови. Мислам дека настапуваа на `Јас имам талент`.
Од Брејк а Лег се разочарав кога им ги видов кореографиите. Прво со меѓународен натпревар во Црна Гора
а потоа (тазе сега) следи ова..кое максимално ме разочара.
Врх на пропаста ми е. Со титула број еден не може вака.. Да прифатиш и осмислиш кореографија за бугарски спот ? Никогаш не би си дозволила.
Флексибилни се сите до еден, ама генерациски гледано се многу мали и неискусни. Кореографиите немаат никаква естетика и умешност, нема унасање во ритамот..еден на еден, да му `влезеш` на битот.
Буквално секој може да научи да стои на глава или да направи шпага или незнамтишто со вежбање. Да се биде број еден на државно ниво е тешко и треба постојано вежбање и многу многу посветеност.
Плус, Брејк а Лег постои година, година и нешто... а тоа е многу малку искуство.
Реткост е да си профи-танчер, но ова е далеку од тоа. Но, за наши стандарди ова е најдоброто што го имаме.
Како што има комерцијала во рапот, така и во брејк-денс под-културата.
Ако не го знаевте еве ви шанса да го упознаете
Има огромен потенцијал и знаење во дечково иако некои не го знаат.
Од исток, запад па до север. Сите ги има на видеово.
ПАРТАЛИ! Секоја чест за дечково првпат слушам за него, но има талент и ме радува што имаме такви млади таленти ..