... se mislev dali da komentiram .. ama od sekogas si mislam deka komentarite se ok ako se so pozitivna ideja

... mojto mnenie brat e ... deka treba da vezbas uste ... znaci spazi so ti pisam ... DA VEZBAS .. ne te pcuvam, ne ti vikam sranje si, ne ti vikam utepaj se ili nesto drugo, tuku sosema prijatelski kje ti kazam deka talent imas.Potencijal isto taka.. no treba da vezbas.Ne se otkazuvaj, tuku trenuraj.Gledam i spot si snimal .. te sledam ja tebe.Ima nekoj raboti so onaka kako covek so se zanimavam so muzika bi mozel da kriticiram, no sepak vkus i stil se sosema intimna rabota i subjektivno nesto taka da nema da zboram za taa strana ... no od gledna tocka na beat boxot mozam da daam kritika oti sepak sum nekoj vid na samonarecen producent i dosta dobro razbiram sto znaci ritam sekcijata vo muzikata ... ako ne me znaes, onaka ako ti se slusa boom bap klikni podolu na
mista 93 crnoto i kje vides deka ovaa kritika ti ja dava kompetenten covek i sepak so dobronamerno srce ti ja kazuvam .. edinstven si ( mozebi, ne znam ), barem za sega, i treniraj za da se usovrses ..
No vidov deka spot si snimal ... onaka i za toa ke ti kazam deka ne trebalo ... rano e brat.Oti si izbrzal .. trebalo da ostavis da vidis kako se mrcvare makedonskata rap scena, da im ostaves prostor na malodushnite i da si go iscekas momento

.Toa onaka spored mene, ja taka gledam na rabotite

.Ovoj sovet retko na koj go davam oti sepak ako razmisles logicki kje stignes do slednovo izvedenie.Deka,
scenava i decata ne razbirat od rap .. rapo u momento ja preminuva svojata sobstvena tranzicija napraveni od sobstvenite igraci ... koga kje odmine taa tranzicija, vrednostite na rap produktite pak kje se dignat
.. sega prezivuvat moralna inflacija
...koga kje stape pak na nozi, masata, fanovite kje imat nuzda od luge koi niz celoto vreme se distancirale i ostanale imuni na degenericnata scena .. veruvaj mi

.. 11 godini sum so sranjevo, 5 vo produkcija i znam sto se desava.
Zapazi si go stilo, bidi po inkognito, ostaj da se treskat od zemja, a koga kje dojde momentot, kje si gi izigraes tvoite 5 minuti na mnogu po silen nacin odkolku sega vaka, prpagajki trudot pokraj site sranja okolu ...