Хип хоп културата во Македонија

Имате теми за мп3 побарувања имате и ПП...темава е за друго наменета

Кискино напиша:
Ajде малку со убави работи да ја активираме темата...
После деценија работа, на видело излегува и материјалот склопен во еден албум, на 11ти јуни, 21:00, во клуб Сектор 909 ќе биде промовиран албумот на СТР2 - Не заборавај. Влезот е бесплатен, а албумот ќе кошта 300 денари, вреди да се купи.
*молба до модераторот: ако може да се избрише идиотската анкета. фала
Кој не го слушнал албумов нека не збори за мак рап нешто најдобро до сеа мислам , уште на промоцијата си го земав од тогаш само цд-то и факторот Л си ги слушам , многу добар албум

:helou:

Mnogu sum zapoznaen so mk rapot ne deka se falam ama imam malku povekje poznavanje za ovoj rap i mi se cini kako dobar.

mozam slobodno da se pofalam deka imam znaenje mak rap. vo kompjuterot imam po nekoja numera razlicni rap grupi. no najmnogu su zadovolen od kavadareckata grupa ''SNOOPY MC'' najbolji se, barem za mene. Mnogu mi se svidja nivniot stil neka prodolzat samo taka.

mozam slobodno da se pofalam deka imam znaenje mak rap. vo kompjuterot imam po nekoja numera razlicni rap grupi. no najmnogu su zadovolen od kavadareckata grupa ''SNOOPY MC'' najbolji se, barem za mene. Mnogu mi se svidja nivniot stil neka prodolzat samo taka.

Снупи Емси е “соло артист’’ мислам :):) и е благи ужас

Pa znam deka ti se svigjaat cel kompjuter ti e poln so niv. hehe

gospode pomogni im i prosti im gi grevovite zatoa sto neznaat sto pravat......

Чекај малку... :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Се извинувам ама морав, ми го брукаат градот мајке им нивна фејкерска :bip:
Па и најдобар бил тој загубениот Снупи, хахахаха, најуфилманите позери у цел град рапери станаа, абе ај глеај си работа, ја стално им се смеа у фаца коа ги гледам ама џабе е глупи се не сваќаат :tapp:

abe da ne znae nekoj od kade mozam da gi downloadiram pesnite od makedonski sinovi? bidejki kaj nas na pazarot za muzika nikade gi nema, mne samo niv tuku i dr grupi mislam vo Struga gi nema. ali ako moze nekoj da mi gi pusti linkovite od pesnive: ce bides poznata i ritamot pod kulite.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom