Хип хоп културата во Македонија

Единствена опција, свака част.. ама ја нема таму

Ima mnogu povekje od onie sto si gi nabrojala, kako na primer Siv Dom, STR2, Legijata i eden kup drugi, da ne nabrojuvam sega (za nekoj den citaj vo tema Rap/ Hip Hop, tamu ke pisam i za makedonskata rap scena.). Samo ke ti go citiram Ago ovde: "Nema raperi ili ne raperi ili ne znam sto. Ima samo lugje i nelugje!"
R.N.S. ne e grupa, eden covek e, se vika Toni.
Isto i Spirt, eden covek e.
Mozam samo mojata najgolema pocit da mu ja dadam na Temnata Strana, na Ago i Vojnik, koi vo posledno vreme dusa dadoa za da ja krenat malku od malku kulturata.
Pozdrav

Дефинитивно Аго!!Whoop that trick Спирт..Има многу други што требало да го стајте..Инаку АГО Е ВО ТЕМНАТА СТРАНА така да го има!!а што е со Легијата(ама онаа старана на проколнатите)?

oki_man a ti mislis deka so tvojov izbor ocovecen si? :pos2:

ja sum poso sum od novo lisice pa znaete tuka neli puka kozmetika edinstvena opcija me ima na novo lisice budalo spotot slatkar mi e bratucet

ах дури сега видов дека има тема за макрап .. ама ниедно време е и ќе си легнувам, а утре дебело ќе искоментирам тука .. поздрав

Kaко најдобар македонски рап бенд, уште еднаш се докажуваат Легијата, т.е. Green Out со нивната нова песна, заедно со спот ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom