Wannabemceez
Welcome to my WORLD!
- Член од
- 17 јули 2007
- Мислења
- 909
- Поени од реакции
- 20
S.A.F ili da se vratime nazad na pochetocite ushte pred The Most Wanted...Ulichen Ritam...dechkite se zakon... Peace
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рап групи во Тетово
Темната Страна
Бригадата
Уличен метеж
Раката на Смрта
Т-Кланот
da smalese malce goleminata na bukvite ne ke bese loso ;Dkako ide luge ?
gledam deka dosta e razviena temata za makedonskiot rap mozebi poveke odosto e toj zastapen kaj nas
citav nekoi muabet za toa deka mamli,snoopy siv dom itn itn se fake ili legija....pa go zaprasav na msn toj tipot "proxx" i rece deka ne cul nisto od mene toa go zasnoval na opsto mislenje deka nie site sme "fake" i taka mu rekle negovite drugarcina e bas super :bravo:ali :ne:...da go ubeduvam sto i kako pravime nie ne ni sakam,neka si go fura toj negoviot film...samo sto covekot kazuva od rekla kazala a nisto ne napravil..whateva..jas sakam tuka da vi go pretstavam mojot prv proekt " Mlad Veteran"
![]()
Snimen e od 2006 do ranata sredina na 2007...se raboti za normalno 'rap' proekt studisni snimen,no ne i legalno izdaden(bidejki i del od vas znaat kolku e toa tesko i kolku pari treba),no se napravija nekoi 100 kopii koi se prodadoa
snimen e vo kavadarci,a inace jas sum od Prilep
producirano od strana na :Snoopy.. za bitovite zadolzenj Pozitiv..ima interesni sorabotki na albumot,sto so luge od prilep,sto so edna devojka po ime Verica od kavadarci,Dj Nst(germanija), Dj Anonyme(Francija),Birdylion(rege pejac od francija),Target(hrvatska)....
![]()
Vo plan e i video zapis za edna od pesnite od ovoj album,koj zdravje boze treba do krajot na ovaa godina da go vidi svojot 'bel'den.
a site zainteresirani za albumot mozat slobodno da go simnat na http://www.sendspace.com/file/p9yvks
zbor dva za moeto iskustvo na bina..sum nastapuval do sega vo:Bitola,Prilep,Kavadarci,Skopje...
najnovata vest e deka mojata pesna International Style feat.Fouleck(francija) se naoga na negoviot album koj pred 1 nedela e pusten vo prodazba vo francija..sto mi pretstavuva eden dobar pottik za ponataka....
TOA bi bilo toa sega za sega
pozdrav za site sto pravat dobar i kvaliteten RAP a site drkadzii neka ostanat
:salut:jea:
demijan momci so se pravite raperi ste go slusnale SOVRSENA STRUKTURA??
koristi i interpukciski zanci ;D nemozam da ti gi razberam postovive da si ebis.tie mi bea po dobri i zatoa gi staviv aj na drugive postovi ke gi stavam standardnite bukvi .. :salut: gale
toa e girlll ti go pravis covek on uste saka vo pestera da se vrati :pos2:
tie mi bea po dobri i zatoa gi staviv aj na drugive postovi ke gi stavam standardnite bukvi .. :salut: gale
toa e girlll ti go pravis covek on uste saka vo pestera da se vrati :pos2:
:pos2: i ti brat si zaminat gledam
i sto e tuka golemata poenta so momcite od s.s ? ako ne gi znae nekoj ne e raper :pos2: stvarno glupavi muabeti za tvoi godini..ali tvoj internet tvoe mislenje :baeh:
brm brm:motor: :baeh:
ok moze se ok deckite, ama ti nastapi kako da ne se slagot na tortata vo makrapot. a da bea nesto dobro ke gi znaevmepa kazi mi ti na mene dali si gi slusnal niv?nivni traki i da vidis kolku samo se dobri i kvalitetni?
da bea tolku dobri kolku sto se isponasa ti vo tvojot post veke ke gi pofalev mnogu...ok se ali ne simnuvam kapa :baeh:
konecno doznav koj se krije zad tvojov nik hah:helou:17 god dobro napreduvas aj mozno e ponataka da napraime nekoja kolaboracija hehe pozdraav mamlii huhuuuu!!peace