Хип хоп културата во Македонија

Така мислиш зошто не си слушнал изгледа прав мак рап или само оние педерски спотови на тв.Баш во последно време рапот кај нас се дигна на повисоко ниво излегоа доста нови групи сега ќе видиш ДНС продукција каков бум ќе напраи со новите албуми и е првата легална издавачка куќа за рап има и други екипи кои заслужуваат респект.И друг пат образложувај поише

Респект! Само тие што беа знаеа како беше и што е хардкор рап во македонија а тоа што слушаат Единствена Опција и некои др комерцијални гомна е тоа е нешто др!

Ајде да чујам впечатоци од Кастро, добро беше или само копиљаци беа насобрани?
Бар јас можам да кажам дека беше супер,феноменално! Атмосферата беше незнам ......ноу комент! За другото си знаат тие што беа!

SAMO SAF BRAKA KAKO BESE TOSE VO POPOT TAKA E I SAF VO RAPOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Рап групи во Тетово

Темната Страна
Бригадата
Уличен метеж
Раката на Смрта
Т-Кланот

brat zasto sekogas mora da ismejuvas nekogo? ne provociram i ne navreduvam no ova go imam zabelezano kaj tebe pa....
Пишав али вака е подобро значи да ти објаснам
Јас како член на овој форум имам право да пишам што сакам, кога сакам се додека не ги прекршувам правилата на форумот ОК:wink: значи лично мене тоа не ми се свиѓа и си пишувам, ти можеш да цитираш и да кажеш зашто го бива типот, па јас да те цитирам и да кажам зашто не го бива и така натака до некое крајно решение.....Значи јас не пцуев не се однесував „нафурано„ туку си кажав свое мислење кое може да си го сватат луѓето како сакаат, мене за тоа ич уво не ме боли....нешто не ти е јасно? Прашај и ќе ти објаснам, мој начин на размислување тоа ти е:toe:

u momentov si gi slusam ovie .STR2 Feat. RNS-Kolku Kosta T-Klan - Boom! Edinstvena Opcija - Sakas li uste......dobri se:salut:

Ц Ц Ц Ц....а шо, ние македонците толку ли сме тапи па шо паѓате од смеа од самата помисла на мак рап?? Епа од такви неизживеани батки у државава и од овој глуп менталитет што владее на секој ќош у земјава, за ништо ќе немаме просперитет.

"YO"

Temnata Strana cuz ne gi boli k** za nisto!!!!!Zatoa site so se protiv niv F**k Off!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom