Хикс фактор

• Креатор на темата Креатор на темата Pluh
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Овие се некои рапери од Охрид.. Песните им се многу добри (според мене), имам само две од нив и веќе ми ce омилени
Гангста оро
Журка
(ако ги сака некој нека ми пише пп да му дадам линк за даунлоад) А други на нет нема, да не имате некои песни од овие, ги знаете ли, што мислите за нив...
Бтв: Не знам точно дали се Хикс фактор (не се x factor), немаше пишано на фајлот од песната од кого е, а другите што ги прашав ми кажаа дека хикс фактор се викаат овие :)

Да не е ова журкава?
"Свечено отварање на нашата, вашата и нивната забава во Хикс Фактор овде!"

Да да. Ова е и ми кажаа веќе дека не прават овие други песни, една направиле за некој кафич

ако овие ја пеат Генгста Оро за Евровизија прв пат ќе гласам и ќе ја засакам Евровизија. :)

ако овие ја пеат Генгста Оро за Евровизија прв пат ќе гласам и ќе ја засакам Евровизија. :)
Оваа песнава ohrid gori-zurka vo sustaine нема никаква врска со генгста оро и евровизија, сега дури ми кажаа мене јас погрешно сум разбрал, а иначе ако има песна од овие на евровизија одма за нив би гласал :D

Ова е единствена рап песна на која не би какал само затоа што е пародија турбофолкот

Незнам што точно се случува со рапериве низ балканов, зс се поголем е бројот од рапери праат некакви безвезни рими и пуштаат некој многу лоши турбофолк мелодии во позадина. :toe:незнам за останатите ама некако многу глупо звучи според мене.

Оваа песна „журка“ лани беше хит на Охрид, сите ја слушаа невелам и јас дека не ја слушав ама треби малце да се озбилат раперите во Македонијава да пеет нешто шо е за пеење оваа интересна беше јак текст ама има многу шо се само рима да има.
Мислам дека и Охрид Гори е нивна.

Оваа песнава ohrid gori-zurka vo sustaine нема никаква врска со генгста оро и евровизија, сега дури ми кажаа мене јас погрешно сум разбрал, а иначе ако има песна од овие на евровизија одма за нив би гласал :D

Имат врска. Баш вечерва ми кажаа дека Генгста Оро - Евровизиската е нивна. И нешто во овој стил како Журка била :)

Леле братууу нажурка одаааа :)

Љељеељељеељеље, че гисцеда ко јамаха кредитчео от тељефонишчево ак се пријавет овие за на евровизијана......:pos2::pos2::pos2::pos2:

Не се хикс фактор, СЛЕНГ се
И еве им ја песната
Има на јутуб линк и за симнување, лирикс итн..

Еј топ песна.Многу добро искомбинирана со рап и народно.:pos2:
:salut:

Ај вака сеа
ХИКС ФАКТОР е продукцетската куќа ....

Охрид гори и СЛЕНГ се две различни групи....

Значи Журка во Шуштејн е на ОХРИД ГОРИ

Генгста оро е на СЛЕНГ

Да нема забуни .....

и специјален поздрав до КОСА и БУЗИ од Охрид Гори :)

Не вака.. Ја ко што знам де..
Охрид Гори е група од Охрид..
Хикс Фактор се вика песната и е на Охрид Гори и Сленг..
Тоест Сленг се дел од Охрид Гори.
Во Хикс Фактор има појше изведувачи а и 2ца мислам од Сленг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom