Херои кои ги мразите

• Креатор на темата Креатор на темата Fatal
  • Време на започнување Време на започнување
Херои против кои мразам да играм би било боље.

1.Потм
2.Енчантрес
3.Венгефул
4.Огре
5.Вајпер

Bristal .. toa praseto ako se oblida 5 dusi moze da gi drzi da go mavaat i da ne umre mu ebam debeloto :) inace i pugna ja marazam koa igram protiv nea poso e mnogu zamoritelen heroj

Ја ја мрзам онаа смрдливана жаба Сларк (Мурлок) -.-

Мнг е педерски напраен.. уше од први левел сите ги тепа и никој не му може ниш.. -.-

ебате херојот :D

А исто ме нервираат херои шо замараат со некои магии.. :) Ко мортред со прва

Стар ти е постов али ипак ќе кенкам.

Како почнува партија -АП на гарена?
-Сите манично ја бараат зелената кукичка и се молат да се тие на кои ќе им се посреќи спам-кликањето врз Мирана...

Не е темава најглуп херој туку херој кој го мразите.Јас ги мразам ередар и баланар

Магина (кога е против мене само)
Terrorblade
Destroyer
Ezalor
Huskar

Хускар
и многу нормално СНАЈПЕР

sniper е мноогу нервирачки оти е noob-fliendly, посебно со shadowblade (lothar)
Disruptor (ако бегаш или немаш бкб или линкен, умрен си)
Wisp само ако е во комбинација со некој што ќе те закопа како tiny или chaos knight (ако некој гледа про, na`vi користеше гондар или nyx assasin за барање осамен херој и одма wisp ќе земи sven или tiny и секогаш најдуваја еден по еден)

sniper, riki и ursa. Урса дека многу нубчиња го играат, а на лош начин. Снајпер слично, ама исто така дека снајпер и рики се доста беспотребни херои со многу мала улога во играта. Тука се само да собираат убиства и ништо повеќе.

sniper, riki и ursa. Урса дека многу нубчиња го играат, а на лош начин. Снајпер слично, ама исто така дека снајпер и рики се доста беспотребни херои со многу мала улога во играта. Тука се само да собираат убиства и ништо повеќе.
нема херои кој имаа многу мала улога во играта.... ако знаеш да ги играш со секој можеш да газиж....особено со снајпер и рики...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom