Херои кои ги мразите

• Креатор на темата Креатор на темата Fatal
  • Време на започнување Време на започнување
Моментално нај херој што го мразам ми е Kunkka, мислам дека стварно глуп херој, некој многу го форсираат, али незнам што гледат моќно во него.
А за Dark Seer-от, не правете муабет, од тие поновите херои што излегоа, Дарк Сирот е најдобар.:icon_cool
И уште нешто, сакам да го научам Стормот да го играм, али никако не бива, голем мерак имам мамо, Сторм да играм.:)

Треба да ти дадам реплеј како убивам 4 души со еден удар на фонтана кај нив со кунка па да видиш зашо го форсираат :)

Kunkka е initiator, а не carry, btw.

Неговата улога у битката е да погоди улти, torrent, и да удри 2-3 пати со третата + battle fury.

A фармањето со обси е убер лесно со оглед дека има 10587215 дмг.

Едит: Мрзам да играм, и да игра Огре против мене, едноставно глуп херој и ме иритира. Мрзам да играм дрво, едноставно не е мој тип на херој..
Ogre е предобар поготово скептер ко ќе имаш и кога ќе маниш мултикаст пола hp зема на голем број од хероите на 16 левел.

Ogre е предобар поготово скептер ко ќе имаш и кога ќе маниш мултикаст пола hp зема на голем број од хероите на 16 левел.

Ах тој златен аватар :) Мрзам херои кој можеш да ги унаказиш само со еден ајтем против нив. Таков е огре, правиш аватар и не ти може ништо.

Огрето е супортер и гангер. Само прави аркане ринг, боттле и ганга од страна на страна. Доколку успее да убие некој, може да направи жаба, а не скептер.
Херој што најмногу го мразам е Tito ^.^
Аман бе пријателе, што сум ти згрешил =))

Огрето е супортер и гангер. Само прави аркане ринг, боттле и ганга од страна на страна. Доколку успее да убие некој, може да направи жаба, а не скептер.

Не мора само овие две.
Успешно е игран од моја страна и како танкер.

Bloodstone + Scepter = 3500 hp.
Што да правам кога во тим имав 4 други тепачи од типот на неверморе и гондар кои играа на чист демиџ.
Плус и без Скептер може да се случи 3 пати по ред мулти. :)

А на темава он,ги мразам Гондар и Бане против мене,едноставно не можеш асално да кликнеш врз нив за attack. :)

Аман бе пријателе, што сум ти згрешил =))

Секад ми грешиш кога играш против мене!:pos:

Ах тој златен аватар :) Мрзам херои кој можеш да ги унаказиш само со еден ајтем против нив. Таков е огре, правиш аватар и не ти може ништо.
Па ако гледаш така скоро сите херој на Intelligence можиш да ги унаказиш со аватар.

Па ако гледаш така скоро сите херој на Intelligence можиш да ги унаказиш со аватар.
е кои скоро сите жити се?
DotaStrategy.com напиша:
Aghanim`s Scepter

aghanimsscepter.gif
Price: 6200 Requires:
Mystic Staff
Soul Booster
Gives:
+500 Hitpoints
+500 Mana
+30 [FONT=&quot]Intelligence[/FONT]
Passive: Improves Ultimates for Lina, Zeus, Furion, Pugna, Rylai, Rhasta, Queen of Pain, Venomancer, Lich, Leshrac, Lion, Necrolyte, Keeper of [FONT=&quot]the Light[/FONT], Luna, Orge Magi and Lucifer
Cannot be Dropped

16/99 ??? со исклучоци = десетина...ама за на почеток...ке те видам играј со некој од овие против late game hero, ке го јадеш :)

<се извинуем шо е slightly оф-топик:smir:>

TECHIES go mrazam najmnogu ,a posebno koga igra protiv mene vo 5v5 i uste fali vo moj koridor da mi dojdi

Lanaya,Troll се херои кои ги мразам и одат на моментален репик доколку е -ar mod во прашање :)

Ги мразам Harbinger i Viper

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom