Indigo
баниран/а
- Член од
- 8 септември 2012
- Мислења
- 763
- Поени од реакции
- 414
Phat од белите,ако мислиш на тоа![]()
оф леле. те прашува дали ти е PAL или NTSC конзолата...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Phat од белите,ако мислиш на тоа![]()
од кај знам што ми е ? ,кај пишува??оф леле. те прашува дали ти е PAL или NTSC конзолата...
Незнам како да видиш ама мојот исто е од постарите Xbox360 Pro Falcon,и е ПАЛPhat од белите,ако мислиш на тоа![]()
Сигурно и мојот е Pal,дека нели Pal е европа,сигурно не е од америка,ама не сакам да ризикувамНезнам како да видиш ама мојот исто е од постарите Xbox360 Pro Falcon,и е ПАЛ
Да PAL e европаСигурно и мојот е Pal,дека нели Pal е европа,сигурно не е од америка,ама не сакам да ризикувам![]()
Мислам дека освен Драган чипуваат и во PSX БуњаковецОсвен Драган ИДЦ друг некој во Скопје чипува ? Мислам на LT3 ни самиот незнам што е но претпоставувам дека тоа е најдобар начин за отклучување? Или грешам?
А страна нешто меил ?? имаат ли ?Мислам дека освен Драган чипуваат и во PSX Буњаковец
А страна нешто меил ?? имаат ли ?
Која е ценава на CD во емимедиа?? Иначе ми подржува режачот... барем така пишува сакам да пробам да изрежам 1 игра барем па ако фати понатаму да си ги режам да не ги купувам 200ки од игра..Сега иксбоксите се чипуваат со најнов фирмвер LT3.0,е сега за режање на цд е мн лесно.Јас ги режам со Imgburn.Ако играта што ја симнуваш има .dvd фајл ќе го отвориш тоа со ноутпед и ќе ги копираш тие бројките што ги пишува таму.Ќе уклучиш Imgburn и ќе идеш Tools>Settings>Write.Кога ќе отвориш Write има Options и таму пишува Layer Break.Има едно прозорче каде што треба да ги вметнеш бројките.Потоа одиш OK.Откако ќе стиснеш ОК ќе те врати на почеток,и таму ќе го стиснеш првото Write Image File to Disc.Каде што пишува Source ќе стиснеш Browse File и ќе го отвориш dvd. фајлот од играта значи НЕ .iso фајлот.Ќе наместиш на 2х брзина и почни да режаш.Но пред тоа треба да знаеш дали твојот цд-ром подржува да режа Dual Layer. Ако си од Скопје цедиња имаш во Еми медиа.Игрите ги режам на Verbatim DVD+R DL 8.5GB.
За банирање мислам дека неможат да те фатат и да те банираат,но тоа може да ти се случи само ако играш пиратски игри онлајн и правиш апдејти(за апдејтите не сум сигурен дали можат да те фатат,бидејќи пред неколку години банираа и за правење апдејти ако ти е чипуван иксбоксот).Јас до сега имам играно онлајн којзнае колку пати дури и кога беше ризично па никому ништо еве до ден денес играм.Ако неможеш ти сам да режаш игри,тогаш можеш да купиш од Драган IDC.
Цените за игрите се:
На Вербатим-200ден.
И имаше уште едни мислам дека беа Data Write Yellow но незнам дали уште се продаваат на такви цедиња,тие беа околу 160-170ден.
За повеќе информации можеш да прашаш овде:http://www.idc.com.mk/
Поздрав![]()
Јас ги земам од Емимедиа и цената на Verbatim DVD+R DL 8.5GB е 75ден.Шо цедиња се тие од што треба да ги користам за режење на игри ?? Која им е цената и дали треба да биди некој посебен режачот. DVD+R DL што значи ова?? Инаку на режачот го пишува ова иако незнам што е.[DOUBLEPOST=1425166996][/DOUBLEPOST]
Која е ценава на CD во емимедиа?? Иначе ми подржува режачот... барем така пишува сакам да пробам да изрежам 1 игра барем па ако фати понатаму да си ги режам да не ги купувам 200ки од игра..
Се надевам ќе можам да ги изрежам а да не знаеш случајно дали ќе мора игриве да ги играм преку хард или може преку cd? пошо уште не ми е стасан хардот а веќе го чипував xbox-oт и една игра зедов таа се игра ...Јас ги земам од Емимедиа и цената на Verbatim DVD+R DL 8.5GB е 75ден.
Успешно 2 игри инсталирав иначе во Анхоч 650 денари 10 CD сеЈас ги земам од Емимедиа и цената на Verbatim DVD+R DL 8.5GB е 75ден.