Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Веке купив од кај драган и сега играм Call of duty mw3. Да знаев ке купев converter и немасе да ми прегори адаптерот ама тоа е тоа :) Кажете ми gamertag !?

Не мора да значи дека е до струјата, во тоа циглата имаш доволно "технологија" за да си знае самата такви работи. Проблемот е дека се што искочи од Мајкрософт во период од 2006-08 е чисто срање, конзолите се расипуваат, адаптерите и воланите како што читам по нет.

Така да не верувам дека е твоја вина. :)

Веке купив од кај драган и сега играм Call of duty mw3. Да знаев ке купев converter и немасе да ми прегори адаптерот ама тоа е тоа :) Кажете ми gamertag !?
Имаш голема среќа што е само адаптерот ;)
--- надополнето: 29 декември 2011 во 21:29 ---
Не мора да значи дека е до струјата, во тоа циглата имаш доволно "технологија" за да си знае самата такви работи. Проблемот е дека се што искочи од Мајкрософт во период од 2006-08 е чисто срање, конзолите се расипуваат, адаптерите и воланите како што читам по нет.

Ама искрајно да ти кажам, па подобро таква цигла од адаптер, него како на PS3 што директно на конзола оди кабелот. Страв да ти е да не се деси нешто со струјата. Подготово кога ти е од Америка и мораш конвертор да користиш

еве го мојот гејмертаг адни ме и ќе плешаме заедно цел ден иначе ако немаш микрофон земи ја сум во друштво со уште 3-4 македончиња :)
--- надополнето: 29 декември 2011 во 23:30 ---
Иначе да не знае некој од кај можам итно да земам 1 year live membership од 1ви веќе ми истекува а на 4ти ми е роденден па мора да се частам што порано за да можам да го искористам распустов :D на 8ми идам за австрија али ако има некаде тука во скопје пишете, благодарам :D

Јас незнаев дека требало да се стави конвертор бидејки мислев дека работи на еднаква јачина. Али тоа е тоа, уште 50е за адаптер и Xboxot испадна многу повеке од колку што мислев

Јас незнаев дека требало да се стави конвертор бидејки мислев дека работи на еднаква јачина. Али тоа е тоа, уште 50е за адаптер и Xboxot испадна многу повеке од колку што мислев
Друг пат друже ќе прочиташ на адаптерите што ќе ги користиш на која струја работат. Сега си поискусен ;)

Во ИДЦ на ново или на старо планирам да купам slim ама дали се на ново.o_O

едно прашање...ја извадив НБА 2к12 ама голема е 8.18 гига .. нели дисковите веа помали ? и сега барам чаре за режање ако може некој да помогне :) а знам дека може хехех

едно прашање...ја извадив НБА 2к12 ама голема е 8.18 гига .. нели дисковите веа помали ? и сега барам чаре за режање ако може некој да помогне :) а знам дека може хехех
Земи си Дуал Леер ДВД :P

Trampam BEL Wireless controler za bilo kakov(crn,zelen,crven bojata ne e bitna) wired controler. Ne e osteten i gumickite na analozite ne se izlizani i raboti odlicno.

Trampam BEL Wireless controler za bilo kakov(crn,zelen,crven bojata ne e bitna) wired controler. Ne e osteten i gumickite na analozite ne se izlizani i raboti odlicno.

Да не го продаваш или да не има некој што продава џојстици??

Можеби, ама само можеби можам да набавам контролер но прашањето е, колку би платил за него? :)

Можам и јас да набавам од продавница или нет :) Работата ми е што имам 2 и сакам екстра 2 за да имам 4 за 2 на 2 гејмање ама само ако ми испадне цената добра за тоа мислев половно нешто. Имаше пред 2-3 недели на пазар 3 оглас за тип дека продава по 600 денари гејмпади (жичани) што беше џабе али додека се јавив ги продал. Така да пиши цена па ако ми одговара ќе направиме бизнис :)

Можам и јас да набавам од продавница или нет :) Работата ми е што имам 2 и сакам екстра 2 за да имам 4 за 2 на 2 гејмање ама само ако ми испадне цената добра за тоа мислев половно нешто. Имаше пред 2-3 недели на пазар 3 оглас за тип дека продава по 600 денари гејмпади (жичани) што беше џабе али додека се јавив ги продал. Така да пиши цена па ако ми одговара ќе направиме бизнис :)
Да можеше да набавиш од интернет, до сега ќе си набавел зошто на интернет се поефтини и од половните овде. :)

Има некој што игра некој игри на Xbox Live, онлајн? Ако има, нека адне гејмер ознака: Tigrevskidotorg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom