Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
UFC 2010 i Fifa World cuo 2010 se prejaki za u drustvo...

Го нарачав елитот треба на 10 да ми го донесат :) Е сеа дајте некоја страна за игри симнување (торенти) пошто на замунда нема многу а на torrentday download ratio ми падна под 1 и сега не можам да симнувам :(
www.xbox360iso.com

Luge daj predlozete neso igrici za x-boxox .. Samo world cup 2010 ja iam ;0 , Gta 4 ima li za x-box ??

Во петок ми стига xbox-от па си спремив игрици :) До сега ги извадив:

Red Dead Redemption
Alan Wake
Skate 3
Forza Motorsport 3
Tekken 6
Super Street Fighter 4
Fight Night Round 4
Gears Of War 2
Splinter Cell Conviction
NBA 2K10

Ај кажете некои добри FPS игри зошто немам ниедна, по можност да се сплитскрин или да имаат добар Singleplayer, btw се мислев Halo 3 да ја извадам ама многу е мултиплеер ориентирана и незнам ништо за кампањата, ако ја има играно некој нека пише

Во петок ми стига xbox-от па си спремив игрици :) До сега ги извадив:

Ај кажете некои добри FPS игри зошто немам ниедна, по можност да се сплитскрин или да имаат добар Singleplayer, btw се мислев Halo 3 да ја извадам ама многу е мултиплеер ориентирана и незнам ништо за кампањата, ако ја има играно некој нека пише

Сплит скреен имаш на сите call of duty, за други не ми текнува сеа моментално. Хало и јас ја мразев и незнам што гледаа во таа игра, ја имам 3-ката никогаш не сум ја заиграл каакао што треба. НО ВЕРУВАЈМИ halo reach има ОДЛИЧНА кампања, игра која ме натера да купувам нов хбох за да играм онлине. Толку заразна игра не сум играл до сега.

И мултиплеер

--- надополнето ---

1,7 милиони копии веќе има halo reach на преордер САМО во америка. Остануваат уште 2 недели до официјалното излегување. Така да само во америка може да стигне до 2,5 милиони копии а worldwide искрено незнам можеби 5 милиони.

Ај кажете некои добри FPS игри зошто немам ниедна, по можност да се сплитскрин или да имаат добар Singleplayer

Left4Dead i Left4Dead2 zakon co-op splitskrin odlicna e za vo drustvo simni si gi i dvata dela nema da se razocaras

Се стори толку беше со хало. Одлична кампања, баш се изненадив имаше возење тенкови, хилихоптери авионишта во вселената и такви се ми ти работи. Завршува играта баш онака како што треба, еден од подобрите краеви на една игра. Ај попосле кратко ревју ќе дадам одам сеа да ја пробам 3-ката :)

Изиграј ја МГС4, да видиш што е кампања :).

Се расчепкав и најдов доста интересни факти за Bungie и Halo

-Halo was originally supposed to be a Mac exclusive title, up until Bungie got bought up by Microsoft

-We never get to see Master Chief’s face

-Halo:CE had 3000 lines of dialogue, Halo 2 had 14000 and Halo 3 had 39000

The Halo 3 Beta had 820000 participants, the most at that time. The Halo: Reach Beta had over 2.7 million players.

И еве уште нешто интересно

From the looks of it, Halo: Reach is making its move to be the hugest game this gen for the Xbox 360. Every edition of Halo: Reach has taking the top spots, #1, 2 & 3, on Amazons ‘Bestsellers in Video Games’ list. Not only that, even the Xbox 360 250GB Halo Reach Console Bundle is trailing in at number 4.

image[24].png

Баш ме интересира на што ќе се одлучат мајкрософт после овај последен дел од Bungie. Највероватно ќе се прави филм, за да крене уште поголема прашина па после кој и да ја прави Хало нема да биде битно. Битно е дека ги имаат правата.

Едно е сигурно Halo 5 би бил најдобар почеток за новата генерацција на конзола, што највероватно е и планот.

Halo Reach e posleden del od Halo fransizata, barem za 10 ili poveke godini taka izjavija Bungie. A sega Bungie sigurno rabotat na novo IP zaedno so Activision.

Halo Reach e posleden del od Halo fransizata, barem za 10 ili poveke godini taka izjavija Bungie. A sega Bungie sigurno rabotat na novo IP zaedno so Activision.

Да, ама серијалот хало СИГУРНО нема да заврши. Според крајот на Хало Реач оставено е простор за продолженија. Така да 99% ќе има и други делови. Додека играта е купувана и се продава како алва, ќе има и 99 делови ако треба :)

Не се ист жанр, не споредувај игри од различен жанр. Да кажеш Red Dead е подобра од Мафиа2 или така нешто тогаш е во ред. И плус се ти е до вкус, некој сакаат реални FPS како Battlefield Bad Company 2 а некои не реални како MW2 и Хало, а некои и двете :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom