Џои
КИНЕКТиран
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 8.406
- Поени од реакции
- 2.076
na xbox 360 od 4 gb mozi da se igra fifa 13
Мите брат ти си бе

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
na xbox 360 od 4 gb mozi da se igra fifa 13
Незнам дали знаете но имам убава вест за тие што не знаат. Сега со новиот апдејт можеме да си ставите 32 гига стикче како за хард диск. 2*32 ехеее ова е за во Гејминг војна![]()
32 gb stick како HARD-DISK или како МЕМОРИЈА?
Зашто јас ставив 16 гигабајти Вербатим USB за кое ми кажа дека meets performance requirements, а не можев ипак да ИНСТАЛИРАМ игри на него. Се друго може, на пример додатни коли од Форца, ама игри да се инсталираат, не.
Иначе за Halo 4 ќе треба да го инсталирате второто двд за мултиплеер играње.
32 gb stick како HARD-DISK или како МЕМОРИЈА?
Зашто јас ставив 16 гигабајти Вербатим USB за кое ми кажа дека meets performance requirements, а не можев ипак да ИНСТАЛИРАМ игри на него. Се друго може, на пример додатни коли од Форца, ама игри да се инсталираат, не.
Иначе за Halo 4 ќе треба да го инсталирате второто двд за мултиплеер играње.
Како неможеш да инсталираш игри на него? Јас уште лани на 8 гига усб инсталирав игри немаше никаков проблем.
Џои, сеа ме излажа ме исуши.
USB од 8 гига ќе ти го чита како 5,9 или слично простор, а игрите се по 6,5-7,5 гига.
Џои, сеа ме излажа ме исуши.
USB од 8 гига ќе ти го чита како 5,9 или слично простор, а игрите се по 6,5-7,5 гига.
Dali e bezbedno da se igra black ops na live, i koga i dali ke iskaca nov flesh?
REPOST!Дечки , сакам да ми кажете дали е излезен хак за најновиот дешборд на новите Хбог-и? ??? Многу сакам да го чипувам ... Фала однапред
REPOST!