Xbox360 гејмери

• Креатор на темата Креатор на темата darjanmk
  • Време на започнување Време на започнување
Ерт да не знаеш која е разликата меѓу голден кард и силвер кард на иксбокс лајв,пото вчера за првпат се приклучив на лајв и добив еден месец гратис голден кард.

Значи тоа ти е Голд акаунт или силвер акаунт. Кард, се викаат ваучерите за да го претвориш акаунтот од силвер во голд (има картички за 1 месец, 3 месеци и 12 месеци). Со голд акаунт можеш да играш онлајн, имаш некој спецјални понуди и слично, додека со силвер акаунт не можеш да играш онлајн. Со силвер акаунт можеш само да спушташ демо игри, трејлери од филмови/игри. :smir:

Ерт да не знаеш која е разликата меѓу голден кард и силвер кард на иксбокс лајв,пото вчера за првпат се приклучив на лајв и добив еден месец гратис голден кард.

Спремај пари за нов Xbox. Мајкрософт почна со масивни банови. Не само што ти ја банираат конзолата од лајв, туку и ти ја расипуваат да неможеш веќе да играш.

НЕ ОДЕТЕ НА LIVE!

Спремај пари за нов Xbox. Мајкрософт почна со масивни банови. Не само што ти ја банираат конзолата од лајв, туку и ти ја расипуваат да неможеш веќе да играш.

НЕ ОДЕТЕ НА LIVE!

Еррр..... не бе какво расипување. Само што не ќе можеш да снимаш игри на хард диск, и нема да ти дава Achievements.

Еррр..... не бе какво расипување. Само што не ќе можеш да снимаш игри на хард диск, и нема да ти дава Achievements.

Ти го заклучува и ебнува хардот. Ти ги брише сите сејвки, не ти дава да снимаш нови и не ти дава инсталација на игри. Со други зборови, можеш да пушташ игри од цеде исклучиво, и кога ке завршиш со играње неможеш да снимиш ништо, така да наредниот пат ке играш од почеток.

Ова за мене е расипување на иксбоксот, незнам зошто за тебе не е.

Ти го заклучува и ебнува хардот. Ти ги брише сите сејвки, не ти дава да снимаш нови и не ти дава инсталација на игри. Со други зборови, можеш да пушташ игри од цеде исклучиво, и кога ке завршиш со играње неможеш да снимиш ништо, така да наредниот пат ке играш од почеток.

Пред малку играв на иксбоксот и хардискот е ок. и сејвовите стојат:icon_bigg.
Фала ти за советот.Веке не се приклучувам на лајв.За малку ке ме стрефеше срце ако ми се заебал хардискот:pop:.

Ахам :kesa:, не знаев дека ти ги брише сејвките :). Имав прочитано само за ачивментите и инсталирањето на игри. Ок значи не ризикувајте на Лајв.

Му се има десено бан на некој до сеа и ако му се има нека го каже шо исход имало од тоа

Преку имиџбрн ми дава ерор -cannot set the layer break position или нешто слично а се е подесено како што имаше претходно напишано во темава... help?

Преку имиџбрн ми дава ерор -cannot set the layer break position или нешто слично а се е подесено како што имаше претходно напишано во темава... help?

Хммм.... бројките точни ти се? Какви дискови користиш?

Пробавме со се живо :S и вербатим и медиа(нешто) и со принко и со дата(пак нешто) а бројките во кустом лејаутот се 1913760 и оние кои ги дава .dvd фајлот отворен со ноутпед (патем - истите), а од програми пробавме и со cloncd со iso recorder со xbox burner итн... и пак џабе, дури и апдејт на двд ромот направивме... па ако знаеш решение пиши :) навистина иритира ова.

Едно глупо прашање глупо дали твојот цд ром можит да режит dual layer?

Не е мој, ама верувај дека немаше ни да се обидуваме било што ако на тој ист двд ром не беа претходно нарежани 2-3 игри кои работат перфектно :)

* навистина глупо прашање бе :D (не сум плавуша бе)

Не е мој, ама верувај дека немаше ни да се обидуваме било што ако на тој ист двд ром не беа претходно нарежани 2-3 игри кои работат перфектно :)

* навистина глупо прашање бе :D (не сум плавуша бе)

Хммм.... да не ти е расипан случајно? Истави го двд режачот и пробај кај некој другар со истиот.

П.С.: Принко имале Дуал Лејер? не знаев :) .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom