igor00000000
I find your lack of faith disturbing
- Член од
- 17 октомври 2022
- Мислења
- 76
- Поени од реакции
- 67
цело време работи за пц. Имам ultimate скоро 2 години. Правиш мајкрософт акаунт со амерички регион, америчка адреса(ке глеаш да нее држава што има такса на игри). Местиш регион уса на пц, местиш временска зона на државата шо си ја одбрал. После купуваш гифт кард од енеба(најефтини беа таму имаш за 1-2 долари 2 месеци ultimate trial верзија да не фрлаш пари за џабе), го активираш на конзола или пц, ќе ти побара пејпал(направи си ако немаш, стави си картичка и твоја мк адреса) конектирај го пејпал ке ти земе 1 долар и ке ти го врати, пиши го кодот и имаш гејмпас. Јас земав за 50 евра лани во мај ми трае до ноември оваа година. Со live кодови има финта побарај на youtube уваво е објаснето. Инаку веќе со пејпал може директно да се плаќа немора гифт кард, само регионот и адресите да ти се средени.@Gizmo_x Да те прашам , дали сеуште не работи subscription за PC Game Pass преку PC? Се откорнав од подесување и пробување со региони, локација на Outlook account, billing address итн , и цело време ми ја дава грешката "Change your Store region".
Морам да го направам ова преку конзола само или има некој начин кој не го знам на PC?
Автоматски споено мислење:
Заборави да ти кажам на пц има регион и во windows store што треба да го смениш или преку апликацијата или преку акаунтот на веб се менеше