Хашим Тачи: Ставот за името ист како на ЕУ и САД

• Креатор на темата Креатор на темата Силен
  • Време на започнување Време на започнување
кој фактор е косово бе. уште не е целосно независна држава па нашле нас да не условуваат! кој ги ебе они нас не е признаваат како македонија ние нив не признаваме. треба и пасошите да не им ги примаме веке па да ги видам во србија нека идат на лечење!!

Абе со самиот факт што ние со нелегална држава демаркираме границе, ние сме го признале Косово. Ама кој да сфати :)

Силен, убаво знаеш што сакал да каже Тачи...ај ти :)

Хм, не сум баш сигурен дека знам?

Мене повеќе ми мириса како: Што е битно што ќе кажам кога се ќе биде координирано со големиот спонзор во пакет :wink:.

Препукувања преку медиуми се повеќе за шминка зашто и онака се ќе биде искоординирано со Америка.

јас мислам дека од целава работа треба да ивлечеме корист само за нас македонците и ништо фазла
иако сум четврт србин нема што ние на србите да им мачкаме очи и да им докажуваме верност и љубов па да не го признаваме косово
косово е неверојатен извор на добра за македонија, ресурси пазар итн итн
сепак ние сме во предност спрема нив и ние треба да ги одредиме правилата
многу е нелогично на некој да му дадеш признание на некој што не те признава

Сакал да каже а да не каже или кажал нешто што јас не го разбирам?
"Stavot na Makedonija vo vrska so nezavisnosta na Kosova ke bide vo soglasnost so stavot na SAD i EU. " - vakvi bea izjavite na makedonskite politicari pred nekolku meseci.

Obicno za sampita sampita dobivas, tesko nekoj baklava da ti dade :) :toe:

"Stavot na Makedonija vo vrska so nezavisnosta na Kosova ke bide vo soglasnost so stavot na SAD i EU. " - vakvi bea izjavite na makedonskite politicari pred nekolku meseci.

Конечно некој да ја дешифрира "мистериозната" изјава на Хашим Тачи.

Чим е така шо има да се признаваме со нив на крај краева,ние сме у шит и со нив и без нив исто ни се фаќа,кој ти е ќарот ако те признае некој што не е ни сам признаен и не член на ОН.:toe:

Obicno za sampita sampita dobivas, tesko nekoj baklava da ti dade :) :toe:

Значи се е во ред, шампитите се поделени па да видиме кога ќе дојдат баклавите на ред.

Може им се згреши па ни дадат некоја баклава унапред :wink:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom