Хардвер вести

• Креатор на темата Креатор на темата Sephiroth
  • Време на започнување Време на започнување
Да, во RAID0, од толкава брзина ми се сврте во глава и заборавив да напишам. :D

Ептен те погоди веста а :D

Шала на страна, одличен потег на Интел. Останува само да ги почекаме новите драјвери. (y)

Мех...

AMD: It Won't Be About 'AMD vs. Intel' Anymore

А баш сакав повторно да се вратат времињата од пред неколку години и Athlon 64, штета. Ништо чудно утре да излезат Интел со соопштење Ivy Bridge одложен до септември...

Sega koga ke pocnat da ripaat ovie Intelive bez konkrencija lele.... ke se vrakame na budzet atloni i phenomi :(

Ликувани бенџмарци од Ivy Bridge процесорите:

Intel-Ivy-Bridge-benchmark,R-Y-317230-3.jpg

IGP:

Intel-Ivy-Bridge-benchmark,R-X-317229-3.jpg

Ништо нвидиа останаа на таблетот, и процесорите и таблетите за windows 8 јас графичка не видов никаква.

Koga izlagaat Z77 maticnive odnosno koga bi trebalo da pristignat vo MK. Znam deka e pretpostavka ama dajte mi ja vasata najdobra :)

Koga izlagaat Z77 maticnive odnosno koga bi trebalo da pristignat vo MK. Znam deka e pretpostavka ama dajte mi ja vasata najdobra :)

Во исто време излагаат со Ivy Bridge, накај март/април, а во Македонија очекувај ги негде во Јули, или ако изненади некоја фирма евентуално во Јуни :)

Во исто време излагаат со Ivy Bridge, накај март/април, а во Македонија очекувај ги негде во Јули, или ако изненади некоја фирма евентуално во Јуни :)
aa nisto nemozam da cekam do togas znaci ideme so P8Z68-V/GEN3

Одлична матична (y)
P8Z68-V/GEN3 za podocna da preminam vo Ivy bridge ;) i7 2600K ne zimam mnogu pari ke mi se fati namesto toa ke zemam SSD i i3 2100 samo da najdam nekoe crucial 128GB taka da idam so ovaa future kombinacija se nadevam deka ke se isplati do drugata zima ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom