Хард кор е мек збор =)

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Локација
skopYEAH
Веб-сајт
be.net
Ретко читам весник, али сега ми се направи меракот ама ЕПТЕН.
Какви хард кор родители еј
otkazuvanjewc5.jpg

Нема лабаво со овие родители

Па прв пат го читате ова?! Ова го има доста често во веснициве. Али секој пат се откажуваат од син...

Па со ќерка е лесно,ќе и најдеш маж и друг нека ја трпи,затоа ќерка е уствари најдобра работа.
Син да имаш приглуп ем него ќе го трпиш ем може да ти донесе уште една глуперда со него. :):)

Да се откажат твојте од тебе...траги-комедија

Ретко читам весник, али сега ми се направи меракот ама ЕПТЕН.
Какви хард кор родители еј
otkazuvanjewc5.jpg

Нема лабаво со овие родители

Контролира некој печатни и правописни грешки по веснициве?

Нели ги забранија со закон овие „откажувања“?
„Ќе видеш ти говно едно, ќе се откажам од тебе у весник!“ Сељачка работа во секој случај.

Контролира некој печатни и правописни грешки по веснициве?

Зарем мислиш дека некому му е важно за правописот и граматиката,да се земат парите е основната цел,дали објавената информација вреди или не вреди и така не е важно бидејќи сите знаеме дека во весниците само 2 работи се точни,денешната дата и таблото со мртовците,другото се е лага...За временската прогноза некогааш имаат право...

Ијјјј ова стварно имало бе,јас мислев се зезаат кој ќе речат ќе се откажам од тебе у весник :pos:

Хаха да не излезе после ова:

sineqe7.jpg
ај првото не е нешто што заслужува ремет :(
ама ова второво е крај... едноставно немам зборови.....

совет:аман бре луѓе размислете малце пред било што да направите друг пат :tapp:

Најверојатно должи машала сума на пари па затоа пишале дека тие не одговараат за неговите долгови,или коцкар или наркоман...:jaj:

Maма вечно ми се заканува дека ќе ме откажела од ќерка ама никако да ме откажит:pos2:

Па нормално бе можда некој дрогираш некој криминалец тежок више неможа да го трпа да му даваа паре па мора да се откажа од него јебига.И ја се понудив да ме отпиша од син,мојве не ме пуштаа! :pos2::pos2:

sineqe7.jpg

Aj aj aj....како успејаа да згрешат упм:tapp::pos2:луда работа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom