Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ке напрај нешто друго... ке те мажи, исто ти се фаќа :smir:Maма вечно ми се заканува дека ќе ме откажела од ќерка ама никако да ме откажит:pos2:
Законски и не е баш до 18Ке напрај нешто друго... ке те мажи, исто ти се фаќа :smir:
Он... абе глупа работа ова ке те откажам во весник. И што? Посекако секој над 18 години е самостоен и доколку нејќат нема да ти даваат родителите за трошоци или да ти препишат наследство.

Нели ги забранија со закон овие „откажувања“?
„Ќе видеш ти говно едно, ќе се откажам од тебе у весник!“ Сељачка работа во секој случај.
.Ноуп. Воопшто не е сељачки ами е единствениот начин. Освен тоа што нотарски судски или што ти знам се откажуваш од него, мора и јавно во некој дневен весник истото да го прикажеш. Правна постапка бе. Правници ја правеле, не електраши, шо знам у шо филм се биле.
Башка што ви е толку чудно, секојдневни се овие работи. Изгубени лични карти, пасоши, свидетелства ...
А во реален живот ама ич не интересно. Блиска моја особа има таква семејна случка. Едноставно, кога ќе се преминат сите граници и се ќе се погази од тоа што вели семејство, мора некако да се спаси образ.