Хакиран профил

Член од
9 мај 2018
Мислења
1.628
Поени од реакции
2.168
IMG_20231026_002624.jpgЗдраво дечки, ми го хакираа фб профилот пред два месеци и не успеав да го вратам. Сега на мејлот ми стигаат некој сметки, се е во ред со акаунтот во банка и никој не влечи пари, но дали има некој искуство со ова и знае што се дешава? .
Автоматски споено мислење:

Screenshot_2023-10-26-00-27-29-896_com.google.android.gm.jpg

Па штом го имаш мејлот зошто не го вратиш профилот преку него? Ако се од валиден испраќач мејловиве, некој со твојот профил пушта маркетинг кампањи, веројатно си ставил и нечија картичка.

Претпоставувам веќе си стапил во контакт со ФБ, имаш некаков одговор од таму?

Претпоставувам веќе си стапил во контакт со ФБ, имаш некаков одговор од таму?
Никаков, пробувавме да го вратиме профилот со се и сешто. Сменет е телефон, емаил и пасворд за најава. Ама ми стигаат известувања на стариов емаил

Никаков, пробувавме да го вратиме профилот со се и сешто. Сменет е телефон, емаил и пасворд за најава. Ама ми стигаат известувања на стариов емаил

Па како ти стигаат известувања ако е сменет мејлот?

За почеток оди и блокирај ја картицата во банка.

имам ФБ пријател кому му го хакнаа профилот, па отвори друг со исто име презиме, после му го вратија па сега има 2... него му го хакнаа партиски платеници оти критикуваше... не е од тука во Хрватска е

Последно уредено:
Еве ти линк за пријава на хакиран ФБ профил. Се надевам ќе се снајдеш. И не, не е невозможно да си го вратиш назад, само малце треба да се измачиш пишувајќи со ФБ Customer Support.

Еве ти линк за пријава на хакиран ФБ профил. Се надевам ќе се снајдеш. И не, не е невозможно да си го вратиш назад, само малце треба да се измачиш пишувајќи со ФБ Customer Support.
И не, не му е хакиран профилот туку САМ ГО ДАЛ бидеќи стегал каде не треба... :D

И не, не му е хакиран профилот туку САМ ГО ДАЛ бидеќи стегал каде не треба... :D

Па секогаш е така, ама добро има луѓе што не знаат како треба правилно.

Дали пасвордот ти беше комбинација од бројки и букви?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom