- Член од
- 9 мај 2018
- Мислења
- 1.628
- Поени од реакции
- 2.168
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никаков, пробувавме да го вратиме профилот со се и сешто. Сменет е телефон, емаил и пасворд за најава. Ама ми стигаат известувања на стариов емаилПретпоставувам веќе си стапил во контакт со ФБ, имаш некаков одговор од таму?
Никаков, пробувавме да го вратиме профилот со се и сешто. Сменет е телефон, емаил и пасворд за најава. Ама ми стигаат известувања на стариов емаил
Па не му земаат од неговата сметка, си ставиле „нивна“ (најверојатно и таа хакната).За почеток оди и блокирај ја картицата во банка.
И не, не му е хакиран профилот туку САМ ГО ДАЛ бидеќи стегал каде не треба...Еве ти линк за пријава на хакиран ФБ профил. Се надевам ќе се снајдеш. И не, не е невозможно да си го вратиш назад, само малце треба да се измачиш пишувајќи со ФБ Customer Support.
И не, не му е хакиран профилот туку САМ ГО ДАЛ бидеќи стегал каде не треба...![]()
Картичката не е моја, даПа не му земаат од неговата сметка, си ставиле „нивна“ (најверојатно и таа хакната).
Дали пасвордот ти беше комбинација од бројки и букви?Никаков, пробувавме да го вратиме профилот со се и сешто. Сменет е телефон, емаил и пасворд за најава. Ама ми стигаат известувања на стариов емаил