X-otic Beach - Претор

• Креатор на темата Креатор на темата prespanec
  • Време на започнување Време на започнување
Milo mi e sto si bil gostin letoto Chombe i ti blagodaram za sovetite. A se nadevam deka i narednoto leto ke imame moznost da se zurkame..Sekako dokolku ima i drugi raboti sto mislite deka treba da se smenat i dokolku e vozmozno, dobredojdeni ste da napisete...
Значи имавте (незнам да ги кажам од оние феновите за затоплување) а навечер беше доста свежичко вклучувајте ги малку плус да си го решите проблемот со мушичките и другите инсекти кои се собираат на светилките и паѓаат врз гостите во пијачките и храната и посебно се лепат на кожната гарнитура и врз облеката на гостите... толку поззз

se so ve interesira so slucivanjata vo x -otic prasajte me mene jas tamu 2 meseci rabotev i si pominav preubooo zakon besee zimi see naleto pak ke odam hehe :P inace muzikata si bese vo red samo malce pogolma organizacija treba od strana na opstinata resen ama mislam deka ke se sredi i too

Wow луѓе браво за темава, сега ја видов а сега видов и дека имало веб сајт за Xotic и баш се расположив:vozbud: ! Се најдов и себе и повеќето од друштвото на фотките! Па како да не се видам кога цело лето окапав таму:pipi: ? Поздрав!

Wow луѓе браво за темава, сега ја видов а сега видов и дека имало веб сајт за Xotic и баш се расположив:vozbud: ! Се најдов и себе и повеќето од друштвото на фотките! Па како да не се видам кога цело лето окапав таму:pipi: ? Поздрав!

e pa ako imas okapanoo 100 % se znajme oti jas morase da okapvam tamu hehe :P po 8 do 10 sati dnevnoo hehe

А кој си ти, преспанецу? Може и со тебе се знам:).

Mozi se znaes...sve e mozno. Jas sum eden od sopstvenicite na X-otic Beach

Луѓе, ќе ве бришам пак, за договарање и муабетења имате приватни пораки, мсн, скајпи..

Decki mi treba predlog za koj DJ da se vikne za otvoranjeto na X-otic Beach ova leto?

Pilooski, типот што направи ремикс на Begging од Frankie Valli.
Би можел и DJ AHMAAD :cuc: ама многу малку луѓе ќе ја разберат неговата музика.

Инаку можеш да го викнеш Никифор, всушност најдобро би било да пробаш да се здружиш со екипата на Брејк (Сити Радио, Клаб ФМ и Метрополис), или пак со Антенна 5.
Имаат таман ди-џеи за она што ти треба и плус тоа фино лепо ќе те изрекламираат на своето радио, така да нема да имаш гајле за народ и атмосфера. И колку пари и да ти побараат за соработката, многу повеќе ќе ќариш.

Minatoto leto imav tesna sorabotka so Antena 5 (reklamiranje na radio, emisii vo zivo od X-otic Beach i DJ) i sum dosta zadovolen od niv. Za ova leto bi sakal da probam nesto novo, pa moze da bide dobra opcija i City radio, iako neznam tocno da kazam koe e podobro (Antena ili City)

Ti blagodaram za sugestiite i za predlozite i bi sakal da gi citam i ponatamu, sekako i od drugite clenovi. Inace bi sakal da slusnam i drugi idei za zabava osven DJ'i. Pa povelete...vasite predlozi so zadovolstvo gi citam

Очекувам и оваа година како минатата многу луѓе и многуу журки. журки на плажа е најдобра работа езеро музика до изгрејсонцеее паа се надевам дека ке има добри Дј и ке биде уште едно СУПЕР лето во Претор

Ima uste mesto za zainteresirani sto sakaat da rabotat ova leto vo Pretor. Slobodno aplicirajte na nasata web strana.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom