X-otic Beach - Претор

• Креатор на темата Креатор на темата prespanec
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 мај 2006
Мислења
25
Поени од реакции
19
X-otic Beach e plaza koja e otvorena vo 2007 na bregot na Prespanskoto Ezero.
So ovaa poraka sakam da ve pokanam da ja posetite nasata web strana www.xoticbeach.com kade sto ke vidite slikicki od Leto 2007, kako i za nasite podgotovki za Leto 2008. Raspolagame so najgolemata pesocna plaza vo Makedonija na prostranstvo od 18 000m2.

Isto taka nudime sezonska rabota vo X-otic Beach kade sto mozete da aplicirate online preku nasata web strana.

Se nadevam na vasi komentari i dobronamerni sugestii, kako i na poveke aplikacii za rabota za narednoto leto.

Pozdrav

ај ѕирини низ џам и види датум.......приметуваш дека до егзотик бич има време :bil:

Анкета

Кој настан најмногу ви се допадна на XoticBeach? Дуле и Коки Тамара Dj AK47 Dj Acika Dj Todoroff Модна ревија Шанел Redbull ноќна мора со dj Power Dj Snake Fresh union 24h Party

Aj koga ke donesete nesto VREDNO za razlika od ovie sranja... ke dojdam. Kaj se culo na plaza takvi sranja da se slusaat. Samo tribal, house i trance. Voglavno elektronska muzika... Iako i bitolcanine acika, macika se praat house dj, sranje se...

Чекај бе киксупермен, не ти идат на ново место одма странски ди-џеи, башка требе многу однапред преговарање, букирање, не е туку така пљукни залепи.
За Карл Кокс се преговара барем 2-3 години однапред со бекграунд на организацијата повеќе од 5-6 години.

Инаку Дуле и Коки се закон за турбо сфирки (колку што иам слушано).
Пауер и АК47 се сосема солидни хаус ди-џеи, убо си имам поминувано на нивни журки.

Совет за летово што следи, нека се договорат со некои од веќе постоечките организации што бркаат странски ди-џеи да доаѓат во МК. Така би им било најлесно да донесат бренд нејм ди-џеи од странство во Претор.

Ama ne velam ja kojznae kakvi dji da nosat.. Makedonski ama asalni, a gi ima mnogu takvi. Dj ak47 e za mene noob u elektronskata muzika. Davez e koga pusta muzika.. I jas go imam slusano.. non stop nesto zbori na mikrofon bezveze miksa so mu tekne, bez rezon. I to.

Не настарана тоа што синов ја отворил темава кога надвор е минус катаљон степени јас сериозно сум заинтересирн за одење на одмори овде и Дојран како Скопјанец преку куринелава од Охрид ми е едно те исто си ги гледал 11 месеца истите тумори по Колосеум//Хард Рок//Маракана//Кастро//или кое и да е си тргнал 10 дена да видиш раат од нив и еве ти пак само што се исунчани малце bik и место манџа јаделе во Коза Ностра sd
Ова лето или идам Куба негде џенем или ке си идам на овие underated туристички места и да видам некој нов вака не иде паранои ке ме опалуваат...

Не настарана тоа што синов ја отворил темава кога надвор е минус катаљон степени јас сериозно сум заинтересирн за одење на одмори овде и Дојран како Скопјанец преку куринелава од Охрид ми е едно те исто си ги гледал 11 месеца истите тумори по Колосеум//Хард Рок//Маракана//Кастро//или кое и да е си тргнал 10 дена да видиш раат од нив и еве ти пак само што се исунчани малце bik и место манџа јаделе во Коза Ностра sd
Ова лето или идам Куба негде џенем или ке си идам на овие underated туристички места и да видам некој нов вака не иде паранои ке ме опалуваат...
Covece samo Dominican Republic ili Ibiza! Best destinations :)

Znaejki deka nadvor e nenormalno ladno i deka e stvarno skoro nezamislivo da se misli na leto i plazi, jas ja otvoriv ovaa tema sakajki da ve zapoznam so edno ubavo mesto vo Makedonija, kako i da potenciram deka baram personal koj moze da aplicira online.

Iako e nadvor minus milion, podgotvkite za narednata sezona se veke zapocnati.

E sega vo vrska so muzikata. Neli e prekrasno koga mnogu luge so razlicno mislenje mozat da diskutiraat na nekoja tema?

Jas vo princip mozam da se slozam so Vas deka DJ ite ne cinele vo Pretor i deka nekoi od Vas nema da dojdat se dodeka ne se donese asalna muzika i slicno.

No jas mislam deka tuka se arboti za vkus i izbor. Dule i Koki, svirat muzika koja za mnogu luge e interesna (ne bi rekol deka e samo turbo) no deckite navistina znaat da napravat super atmosfera.

Za DJ AK-47 imavme nad 1200 luge sto za mene e sosema solidna brojka. Posle toa razbrav deka mnogu golem del od niv dosle samo zaradi nego, sto znaci deka ima luge koi go pocituvaat.

E sega, najvazno spored mene e kako sam ke si napravis da ti e interesno i dali muzikata ke ti napravi ubava atmosfera. I operski peac ako napravi ubava atmosfera na plaza, jas bi go zemal.

No da ne zabeguvam mnogu, jas sakam da vi se zablagodaram za moznosta da napisam ovde nekoj zbor vo vrska so plazata, pa koj znae moze so nekoj od Vas i licno ke se zapoznaam letovo.

Au da ke zaboravev.... vo vrska so DJ ite. Ako imate nekoi dobri predlozi za koi da bidat del od souto ova leto, kazete...pa ke vidime sto moze da se napravi

Arrividercci

Da kazam , najubavo pile vo tatarsos so imam jadeno. Dobra usluga , ok kokteli , super interier , komotno sedenje a e na plaza .
Lezalkite brate ne mojt da se 150 den , a 50 kaj komshijata , ne e Pretor Copacabana , kolku i da sakame .
Plazata ne e uredena , uste imat trevi , falit chakal .
Okolu dj ok , ama posle nekolku dena toj stil na antenna 5 zdosadvit , falea Kan i Tance za dobra zabava.
Ama sepak sekoja cest prva sezona vi bese , daj boze da vi se mnozat i da ve imat dolgo , sepak na Prespa i trebit luge so inspiracija i volja za uspeh.
Se gledame pak !
I da na Tamara bese ludilo:)

Da kazam , najubavo pile vo tatarsos so imam jadeno. Dobra usluga , ok kokteli , super interier , komotno sedenje a e na plaza .
Lezalkite brate ne mojt da se 150 den , a 50 kaj komshijata , ne e Pretor Copacabana , kolku i da sakame .
Plazata ne e uredena , uste imat trevi , falit chakal .
Okolu dj ok , ama posle nekolku dena toj stil na antenna 5 zdosadvit , falea Kan i Tance za dobra zabava.
Ama sepak sekoja cest prva sezona vi bese , daj boze da vi se mnozat i da ve imat dolgo , sepak na Prespa i trebit luge so inspiracija i volja za uspeh.
Se gledame pak !
I da na Tamara bese ludilo:)

Jas neznam dali svativ tocno, no vo X-otic Beach lezalkite bea bezplatni celo leto, dodeka sekade vo Makedonija bea od 100-200 denari. Vo sekoj slucaj, jas sum otvoren za sugestii i predlozi i ste gi svakam dobronamerno. Vprocem na site ni e zelba Pretor povtorno da stane ubavo mesto za odmor.

Аааа,браво за ова.Веб страна,па екстра информации,па ова,па она...супер.Баш ќе ја посетам плажата на лето,да видам дали ќе биди се како на сликите.:):):)

Вака сега, јас сум запознаен со се што беше летово во Претор!
Совет од мене, за журки на плажа треба малку она местото кај што е ди-џејот да се подзагради малку зошто навечер дува силен и ладен ветер и тука не е погодно, треба да се облекуваме со монтки за да се забавуваме!
И ова лето што доаѓа да донесите некои позвучни имиња, лани не беа нешто посебно, но добро, прва година беше и простено е од мене:smir:

Milo mi e sto si bil gostin letoto Chombe i ti blagodaram za sovetite. A se nadevam deka i narednoto leto ke imame moznost da se zurkame..Sekako dokolku ima i drugi raboti sto mislite deka treba da se smenat i dokolku e vozmozno, dobredojdeni ste da napisete...

combe e od resen plazata e ok no ezeroto e katastrofa im preporacuvam da si napraat bazeni kako vo kruna no pogolemi mislam deka ke si go zgolemat i profitot a i turistite bi bile pozadovolni inace za mene najubavoto mesto vo pretor e hotelceto na stopanska banka koe sega go ima viktor od kumanovo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom