X Fire - главен дел на сите играчи на нет

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Да не трши многу нет овој програм бидејќи овој месец доста потрошив и ми останаа 3гб ке бидат ли доволни???

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
Eве и јас имам Xfire и го користам секој ден, играм CoD4 најмногу и секој ден ставам по минимум 10 слики. :vozbud: а сакам да си направам и едно клипче.

А за нет. не знам колку троше.. :toe:

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
Зависи како го користиш...
Доколку не правиш клипчиња, и не претеруваш со слики, ке ти стигне и 100 мб.(веројатно, не сум 100% сигурен.)

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Не лошо сте ме разбрале јас прашав дали е голем х-фире програмот што треба да го данлодирам???

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Oва шо е ВоВ се мисли на WOTLK или на другите 2 верзии? :pishtoldz

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
@ЕНТЕР Било која ВоВ, верзија, ќе наречам да ја играш, ти ја детектира како ВоВ.

@M!K! Не бе, најмногу 10мб зафаќа setup-от.

Ништо не троши овој програм. Освен ако не аплоадираш видеа, ма да и тоа ништо не е. 10-15мб. А вака ако е само укулучен - ништо не троши, не берите гајле.

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Луѓе ај помагајте јас го извадив и сега никако не можам да направам акаунт се ми вели дека јузернаме не е добар а јас секако пробав нејќе дај помагајте???

Направив акаунт ама ич не ми е јасно како да најдам сега некој сервер да играм фифа или пес???

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Луѓе ај помагајте јас го извадив и сега никако не можам да направам акаунт се ми вели дека јузернаме не е добар а јас секако пробав нејќе дај помагајте???

Направив акаунт ама ич не ми е јасно како да најдам сега некој сервер да играм фифа или пес???

Да се разбереме, преку ова НЕ можеш да играш игри онлајн. Доколку ги немаш оригинали игрите, неможеш никако да играш онлајн. Проучи го малце xfire-ов, гледам не си сватил се како треба

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
ХАХАХ требало да имаш оргинал игри јас мислев дека може и на пиратски игри па го избришав х-фире

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
Јас си играм пиратерија х)
Додека играв CoD4,
Left 4 Dead и CS (сега веќе неможе да се смени config фајл, па да се детектира non-steam), ставав сервери во favourites, и на тие се конектирав без проблем, преку XFire (значи играта сама се пушта, и сама се конектира на сервер).

Се играм пиратерија, и немам никакви проблеми.Само што сега со steam игрите, не ги детектира стеам.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
ХАХАХ требало да имаш оргинал игри јас мислев дека може и на пиратски игри па го избришав х-фире
Доколку некоја игра има пиратски сервери, ти онда можеш да играш на неа. Ти ќе можаш да играш на сервериве БЕЗ xfire или СО xfire. Значи xfire не ти овозможива играње, туку то го користиш екфајрот додека играш. Сега стварно гледам колки и што си сватил од се ова.

Јас си играм пиратерија х)
Додека играв CoD4,
Left 4 Dead и CS (сега веќе неможе да се смени config фајл, па да се детектира non-steam), ставав сервери во favourites, и на тие се конектирав без проблем, преку XFire (значи играта сама се пушта, и сама се конектира на сервер).

Се играм пиратерија, и немам никакви проблеми.Само што сега со steam игрите, не ги детектира стеам.
Адикт можам да ти помогнам, уклучи се на xfire.

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Фициани јас те адднав на мсн:smir:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
икс фаер ми изгледа како софтвер за фалење кој има помалце живот....не го практикувам...

Член од
1 октомври 2007
Мислења
89
Поени од реакции
0
икс фаер ми изгледа како софтвер за фалење кој има помалце живот....не го практикувам...
Xfire ti e za polesno naoganje na prijateli za igranje na igri za sozdavanje na clanovi i pred se za igri koi ima podrska Multiplayer posto ti se podostapni serverite mozes da biras serveri kade sto imas normalen ping a kakov e toj softver za falenje seuste ne znam

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Само да потсетам, прочитајте подетално за xfire ТУКА или читајте пост број 30 на темава. И да ја оживееме темава малце:)

Kajgana Shop

На врв Bottom