Луѓе ај помагајте јас го извадив и сега никако не можам да направам акаунт се ми вели дека јузернаме не е добар а јас секако пробав нејќе дај помагајте???
Направив акаунт ама ич не ми е јасно како да најдам сега некој сервер да играм фифа или пес???
Доколку некоја игра има пиратски сервери, ти онда можеш да играш на неа. Ти ќе можаш да играш на сервериве БЕЗ xfire или СО xfire. Значи xfire не ти овозможива играње, туку то го користиш екфајрот додека играш. Сега стварно гледам колки и што си сватил од се ова.ХАХАХ требало да имаш оргинал игри јас мислев дека може и на пиратски игри па го избришав х-фире
Адикт можам да ти помогнам, уклучи се на xfire.Јас си играм пиратерија х)
Додека играв CoD4,
Left 4 Dead и CS (сега веќе неможе да се смени config фајл, па да се детектира non-steam), ставав сервери во favourites, и на тие се конектирав без проблем, преку XFire (значи играта сама се пушта, и сама се конектира на сервер).
Се играм пиратерија, и немам никакви проблеми.Само што сега со steam игрите, не ги детектира стеам.
Xfire ti e za polesno naoganje na prijateli za igranje na igri za sozdavanje na clanovi i pred se za igri koi ima podrska Multiplayer posto ti se podostapni serverite mozes da biras serveri kade sto imas normalen ping a kakov e toj softver za falenje seuste ne znamикс фаер ми изгледа како софтвер за фалење кој има помалце живот....не го практикувам...