www.premierliga.mk - првиот македонски портал за Премиер Лигата

Член од
11 септември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
10
Ова е првиот портал во Македонија посветен на Англиската Премиер Лига :)

Нов е и би сакале да знаеме како ви се допаѓа :)

п.с. Делот со статистиката се средува и во најбрзо време ке има и убава табела, стрелци, асистенции, наредни натпревари и слично.

И да не заборавам, може да не побарате и на facebook :)
www.facebook.com/premierliga.mk

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
Ова е првиот портал во Македонија посветен на Англиската Премиер Лига :)

Нов е и би сакале да знаеме како ви се допаѓа :)

п.с. Делот со статистиката се средува и во најбрзо време ке има и убава табела, стрелци, асистенции, наредни натпревари и слично.

И да не заборавам, може да не побарате и на facebook :)
www.facebook.com/premierliga.mk
добар е добар е....
може еден предлог?
да има прозорец за секој играч посебно.. на пример еве Руни
онака ко на трансфермаркт .
позиција статистика ова она се
да има на пример графа за секој наптревар како изииграл играчот (извор за такви оценки можат да ви бидат странските страници.. мислам дека на гоал.ком имаше)
така Руни како изиграл против Сити, па после со Челзи, и на крајот просечна оценка
и така за скоро сите играчи од Премиер..

да си имате прозорец за Rummors од некои веродостојни твитер профили..

мабетот ми е страницата да не биде само преведени текстови од други портали =]

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
На почеток се дечките дајте им време...

П

Паган-др

Гостин
Имате голем потенцијал за посветеност, со тоа што сте први со ваков сајт.

Не ја прокоцкувајте шансата, соберете си убаво тимче и бидете ажурирани. Ко што кажаа погоре за играчите статистика, скоцкајте го тоа и за секој тим посебно.

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.606
Поени од реакции
2.224
Не верувам дека ке успеете, треба многу работа и поголем и синхронизиран тим.
Тешко да ги постигнете тоа, но сепак ке ве следам преку фанпејџот...Мило ке ми биде да ме демантирате.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Браво. И мене ептен ме бендиса.
Ќе треба малце време, али пред се МНОГУ РАБОТА. Воопшто не е едноставна работава, али ако има желба ќе биде. Добро е што на прв поглед екстра изгледа.

Г

Грејвдигер

Гостин
Не верувам дека ке успеете, треба многу работа и поголем и синхронизиран тим.
Тешко да ги постигнете тоа, но сепак ке ве следам преку фанпејџот...Мило ке ми биде да ме демантирате.
Ги знаеш кои се и како функционираат? И јас мислам дека твојот фан пејџ за Бостон е тапа, не тапа... катастрофа. Не знам зошто си го направил, не се бруки, мех... немаш ни 200 лајкови на фанпејџот. :sick: Дајте без вакви коментари.

Одлична ви е идејата, први сте од овој тип и одржувајте го тоа што сте го направиле. Ви дадоа одличен предлог за статистика на играчите, јест да е премногу работа, но откако ќе се среди на почеток, потоа нема да ви одзима многу време.

Исто од мене како предлог имате вие да правите по некој преглед на утакмицата или ваше мислење пред почеток на утакмицата. Да не се задржете само на пренесување на информации. (y)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Олимпик Мaрсеј потврди дeка Цезар Аспиликуета е и официјално фудбалер на Челзи. И покрај константните изјави од челниците на францускиот клуб дека трансферот нема да се случи, сепак Аспиликуета ке го облече синиот дрес на актуелниот Европски Шампион.

Цезар синојка ги поминал лекарските прегледи и потпишал 5 годишен договор, а сумата која Челзи ја одвоила за овој фудбалер уште е неофицијална, но се споменува бројката од 7 милиони фунти.

"Одбранбениот фудбалер на Олимпик Марсеј, и официлно е нов играч на шампионот на Европа за 2012 година" - стои на официјалниот сајт на Олимпик марсеј.
"Adios y gracias Azpi" - Со овие зборови од Олимпик му се заблагодарија на Аспиликуета и се збогуваа со него.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Имате доста грешки во овој текст(само овој го прочитав), поправете се во тој дел. Исто и сликата од играчот, не ви треба англискиот дел.

Со среќа нека ви е, не е лесно во никој случај...

Kajgana Shop

На врв Bottom