www.macedonians.gr

• Креатор на темата Креатор на темата Vlad30
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 ноември 2009
Мислења
17
Поени од реакции
1
Поздрав,
закупен е овој домејн (www.macedonians.gr).
Планот е да се изработи потполно функционална страна за Македонците родени во Грција.
Доколку не успее оваа идеја слободно може да се предаде истиот домејн на луѓето од Виножито.

Добра замисла
Да се надеваме дека ќе успее xD

Уф, одлично. Иако ќе биде светиот грал за хакерите (ако се разработи) не е страшно. Браво за тој што успеал.

Чудно, како досега не бил регнат... :)

Супер идеја :smir:
Него не те разбрав, бараш доброволци од форумов за помош околу изработката на страната, или само ја презентираш идејата ? :wink:

GREAT! Честитки и само напред.

Се работи моментално, но искрено ако некој има контакти со луѓето може слободно да ми ги предаде преку приватна порака, напоменувам дека ова е и ќе остане крајно непрофитабилен проект.

Се работи моментално, но искрено ако некој има контакти со луѓето може слободно да ми ги предаде преку приватна порака, напоменувам дека ова е и ќе остане крајно непрофитабилен проект.

Со кои луѓе? Виножито?

Јас би ти предложил малце поинаква опција отколку форсирање на Виножито, ама тоа по пп.

Поздрав,
закупен е овој домејн (www.macedonians.gr).
Планот е да се изработи потполно функционална страна за Македонците родени во Грција.
Доколку не успее оваа идеја слободно може да се предаде истиот домејн на луѓето од Виножито.

Абе добра ти е идеата што си го закупил но можат одма инстантно да ти го земат ако сакаат ќе ти дадат некое шабанско зошто ти го земале демек не било затоа што си македонец итн. Иначе само напред од моја страна :tv:

Што е поентава се бара ли помош или Човек за работа или колку да се најдеме во муабет или реклама праиме ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom