WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
^Не се тревожете баш како што кажа мало е :D
Бар мене не ми е по воља изненадувањето :D

304896_557602774279943_1862823751_n.jpg

^ DAMN IT ме претрка за 2 мин.
или тоа или..

Foxtrot Uniform Lima Hotel Alfa Mike FULHAM

па бам,па бам, па бам, па па па бам, па бам ,па бам..

Додека сме кај Андертејкер он можеби нема да се појави на ВМ годинава: http://www.cagesideseats.com/wwe/20...-may-not-wrestle-at-wrestlemania-29-after-all

Прво видов дека ќе има реванш Рок/Сина и Зиглер/Џерико а веројатно и ХХХ/Леснер па сега и Андертејкер може да не учествува :( Фали уште да направат меч Панк/brodus clay/Тенсеи и тоа ќе биде врв....

loldirtsheetslol

Со мечот на Сена за титулата ВМ ми е фејл пошто сто посто тепа Сена.
Ваљда ќе биде Рок/Сена/Панк и Сена ќе го пин-не Роки.
И можно е да има Леснар/Тејкер а ХХХ да не е дел од ППВто според мене тоа е пореално него ли Тејкер да не е дел од ППВто.

Не верувам дека ВМ ќе помине без Тејкер, ако се добро сеќавам на слами авардс ННН рече дека Тејкер ќе биде фит за манијата :)

Ја долго време ви зборев дека е голема веројатноста тејкер да не е на вм годинава ради здравсвени причини...

А може и да лажат колку да го направат мечов Панк/Рок на ЕЧ поинтересен....

http://www.wrestlezone.com/news/267505-details-on-cm-punks-drawing-power-vince-nixes-ryback-nickname

Исто
According to The Wrestling Observer, the lower buy rate for WWE's 2012 TLC PPV, which came it at around 170,000 buys based on preliminary data, might be a positive sign for CM Punk and his drawing power.
The 2012 Hell in a Cell PPV, which featured Punk vs. Ryback in the main event drew a surprisingly strong amount of buys considering John Cena didn't appear on the show, so the low buy rate for TLC could be a good sign for CM Punk considering he didn't wrestle on that card.

Па Панк ги подобрува рејтинзите а они му ја зимаат титулата:pos: Воа исто како пред две години кога Панк го помина Сина во продажба на маици па после му направија мечеви со ХХХ и Миз/Трут што ги изгуби. Премногу го штитат Синаа... Еве и со Рајбек имаше шанса да стане топ фејс па направила да изгуби на 4 ППВ по ред... Се надевам дека Рок/Сина ќе биде катастрафа за разлика од лани и нема да им донесе голем профит годинава па може ќе направаат нешто...

Знам дека е немогуче, ама се надевам дека Панк ќе си ја врати титутата на elimination chamber, и на ВМ Панк вс Сина. Тој меч би бил 100пати поинтересен од Рок вс Сина, искрено ако биде Рок вс Сина ќе го премотам мечот.Или уште подобро да даде господ нека се повреди некој од нив па да не гледаме реприза :)

Ми текна сега нешто што нема шанси да се деси а би било топ.
Панк да ја освои титулата на ЕЦ и да имаме Панк/Сена за титула.
Од друга страна да СЦСА да се врати и да имаме Рок/СЦСА на ВМ.
И тука ќе може да се види колку Рок/Сена се СЦСА/Рок на оваа генерација.

На Леснар нека му го дадат Тејкер и тоа да бидат 3те мејн-евенти + WHC мечот.

И тука ќе имаме attitude era feud,PG era feud, ruthless agression era feud.
Се во едно и така оваа ВМ ќе биде најпрофитабилна и најдобра :)

https://twitter.com/IAmJericho

Видете му го 4/5 твит на Џерико ги става Биг Шоу, Зиглер, Свегер и Кофи како најпотценето во wwe...
У право е.
Шоу и ја го хејтав али малце пошироко ако се разгледа и те како е андеррејтед.
Зиглер не е баш андеррејтед пошто ќе стане шампион кај и да е.
За Кофи можам да кажам дека ми е омилен моментално и 100% се сложувам. Џерико/Кофи на ВМ со Џерико како хил да го Put over Kofi би било 5 ѕвезди меч и би бил супер идеа.
Свагер го хејтав/м пошто е далеку од ВВЕ тип на борец. Ама еве на СД ми изгледаше подобрен и на мик, и во рингот ама тоа може да е поради тоа што имаше меч со Кофи. Останува да видиме на каде ќе иде Свагер.

И дефинитивно ВВЕ има премногу луѓе на главниот ростер.Време е за отпуштање на 5+ луѓе после па може и пред ВМ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom