WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе потпише нов договор?
a-gde-je-pecat-101.jpg

Ова ППВ би требало да биде неизвесно и доста квалитетно. Барем така се надевам:)ве ги мојте прогнози:

АДР вс Биг Шоу- Оведека не знам што ке се случи. Победава на Биг Шоу на Смекдаун ме изненади ама Дел Рио изгледа добро како фејс и не знам дали планираат да го изградат повеќе како таков. Тука е секако и Зиглер кој може да кешне за титулава па моја прогноза е 40% за Дел Рио, 30 за Зиглер и 30 за Биг Шоу. Се може да се случи.
Џезаро вс Миз- И ова е тешко за прогнозирање. Миз планираат да го направат новиот Флер па не гледам причина да му ја дадат УС титулава оти веќе би требало да е над тоа ниво од друга страна Цезаро работеше тешко за да стигне до тука па се надевам дека ќе ја зачува титулава. Моја прогноза е 60/40% за Цезаро и се надевам дека ќе биде чиста победа беш мешање.
Рок вс Панк- Овдека исто може се да се случи... Можно е да попречат во мечот Брок,Шилд па можеби и некое изненадување(на пример ХХХ). Како фан на Панк сакам да победи но многу е тешко да се прогнозира, би рекол шансиве се 50/50%. Ја сакам да биде еден од најдобрите ППВ мечеви во последно време и Панк да победи чисто или со мала помош од Шилд (они само ќе се појават но нема да го нападнат Рок) но знам дека ова изгледа тешко да се случи.
Ројал Рамбл мечов- Тука најголеми шанси му давам на Рајбек. Во последно време изгуби многу мечеви а не знам дали уште сакаат да го изградат како топ стар а ако сакаат ова би било добра шанса. Освен него тука е тој што ќе изгуби од Рок/Панк ако мечот не е последен (некој од нив губи па пота влегува како број 30 тепа во РР). Други кандидати не знам веројатно Сина како и секогаш Шејмус и Ортон. А се надевам дека Даниел Брајан и Шилд(не знам дали ќе учествуваат) ќе имаат добри перформанси. А ако се врати Тејкерот секако дека он ќе тепа. Вака би ги рангирал според шансиве 1. Рајбек 40%,2. Поразениот од Панк/Рок 30%,, Сина 15% и некој друг 15, секако доколку Андертејкер не се врати....

na RR fanfest ke ima nxt battle royale i pobednikot ke debitira na RR vo nedela
ucesnici: corey graves, oliver grey ,luke harper,xavier woods,connor o brian,leo kruger, adrian neville, bo dalla

Да не имате некое инфо за редоследот на мечевите ?

Да не имате некое инфо за редоследот на мечевите ?
Тоа никој не го знае :)

Иначе еден помал спојлер што може и да не се смета за спојлер али ќе го ставам во спојлер
Изгледа вечер ќе има меч за divas title Kaitlyn vs Tamina

И еден поголем спојлер ако може да се верува на dirt sheets
Шелтон Бенџамин и Карлито може да бидат дел од РР вечер

Шелтон мадафака, би сакал да го видам :) Најпотцениот талент во wwe во последните години според мене :)

Тоа второто е точно. Но се надевам дека ќе има повеќе изненадувања.

жал ми е што нема да можам да гледам вечер :place:

Вака кога ќе подразмислам малце не знам кај ќе ги соберат сите во РР.

Веќе има 10+ луѓе што се најавени сигурно.
Плус уште толку џабери (Јоши,ЈТГ е компанија) + Бо Далас од НХТ + surprise entrants од attitude era и surprise entrants од понова ера.. повеќе од 30 ќе испаднат.

* John Cena
* Randy Orton
* Ryback
* Sheamus
* Kane
* Daniel Bryan
* Dolph Ziggler (Entering at #1 or #2)
* Antonio Cesaro
* Wade Barrett
* The Miz
* Heath Slater
* Jinder Mahal
* Drew McIntyre
* Darren Young
* Titus O’Neil
* Kofi Kingston
* Cody Rhodes
* Damien Sandow
* Jimmy Uso
* Jey Uso
* Brodus Clay
* Michael McGillicutty
* The Great Khali

*Bo Dallas
*Shelton Benjamin
*Carlito
?????
?????
?????
?????

Само уште за четворица не се знае. Се надевам дека ќе бидат Шилд и некое поголемо име.

Ќе се разочараш(ме) изгледа и на крај ќе испаднат некои "старци" ваљда New Age Outlaws и уште некој од таа ера :)

Па ке видиме,битно ја си се надевам :cool:

Али кажето што ќе прават Шилд вечер? Не смеат да го прекинат мечов Панк/Рок а и не се најавени за РР мечов....

Цезаро го победи Миз во прешоуто...
--- надополнето: 28 јануари 2013 во 03:06 ---
ЏЕРИКО ИС БЕК...хахахахах супер почеток... :D
--- надополнето: 28 јануари 2013 во 03:18 ---
голдуст(n)

Цезаро го победи Миз во прешоуто...
--- надополнето: Jan 28, 2013 2:06 AM ---
ЏЕРИКО ИС БЕК...хахахахах супер почеток... :D
--- надополнето: Jan 28, 2013 2:18 AM ---
голдуст(n)
Од кај најдов сега да ја отворам темата :( и да прочитам дека Џерико се вратил, утре ќе скокав како мало дете кога ќе видев вака:mad:

Сина победи...очекувано...ВМ Сина вс рок за вве титула 99.9%

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom