WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се допаѓа што темава добива push :D

Ако ги сметаме сите работи не би рекол дека е најдобар. Беше добар во рингот но слаб на микрофонот и немаше постигнувања како други кечери, плус не ја подобруваше гледаноста.

За мене топ 7 би биле:
1. СКСА
2. Хоган
3. Андертејкер
4. Рок
5. Флер
6. Шон Мајкалс
7. Брет Харт
За HBK велиш дека е слаб на микрофонот? Не заебавај, HBK ти е најкомплетниот кечер некогаш, погледни му ги мечевите во 90тите и каков поп добиваше од публиката, погледни дел од неговоте промоа немора сите и ќе се увериш дека дека HBK >>>>>>>>>>>>> сите остананти, сега што човекот немаше среќа во 97 па се повреди, сите очекуваа дека ќе се пензионира ама тој успеа да се врати пак, и пак да биде меѓу најдобрите. Мислам дека токму тој е човекот со најмногу награди меч на годината, Мечот на ВМ меѓу него и Џерико, со Курт Енгл, двата со Тејкер, првиот ладер меч со Скот Хол, мечот со Бред Харт .... тоа се мечеви кој од кој поквалитетни.

Дајте некој прогнози за мечов на 7-ми.

Ја мислам дека Шилд ќе го нападнат Рајбек пред мечот и ќе почнат да влегуваат и другиве во рингот- Рок, Сина, Брајан, Кејн, Цераро, Биг Шоу, Шејмус и ќе видиме некоја мини Ројал Рамбл борба каде што Панк и Рок ќе останат 1 на 1. Најдобро би било да немаат меч Панк и Рајбек, така барем Рајбек ќе го зачува и така малиот кредибилитет шо му остана на Мејн Евент а Панк нема да мора да победи со помош и ќе изгледа појак за мечот со Рок.

За HBK велиш дека е слаб на микрофонот? Не заебавај, HBK ти е најкомплетниот кечер некогаш, погледни му ги мечевите во 90тите и каков поп добиваше од публиката, погледни дел од неговоте промоа немора сите и ќе се увериш дека дека HBK >>>>>>>>>>>>> сите остананти, сега што човекот немаше среќа во 97 па се повреди, сите очекуваа дека ќе се пензионира ама тој успеа да се врати пак, и пак да биде меѓу најдобрите. Мислам дека токму тој е човекот со најмногу награди меч на годината, Мечот на ВМ меѓу него и Џерико, со Курт Енгл, двата со Тејкер, првиот ладер меч со Скот Хол, мечот со Бред Харт .... тоа се мечеви кој од кој поквалитетни.
Па и не беше нешто посебно. Подобар од Бред Харт и Андертејкер но сепак пслаб од многу други. http://bleacherreport.com/articles/723945-ranking-the-25-greatest-wrestlers-of-all-time/page/20 еве тука му даваат 8/10 но ја би му дал 7.5. Мислам дека со неговата харизма требаше да има подобри мик скилс. A не му ги спорам мечевите и техничките вештини, имаше многу добри мечеви и секогаш успеваше да направи и противникот да изгледа добро но сепак мислам дека само тоа не е доволно да го ставам на прво место. А Флер може да има повеќе награди за меч на годината.

Дајте некој прогнози за мечов на 7-ми.

Ја мислам дека Шилд ќе го нападнат Рајбек пред мечот и ќе почнат да влегуваат и другиве во рингот- Рок, Сина, Брајан, Кејн, Цераро, Биг Шоу, Шејмус и ќе видиме некоја мини Ројал Рамбл борба каде што Панк и Рок ќе останат 1 на 1. Најдобро би било да немаат меч Панк и Рајбек, така барем Рајбек ќе го зачува и така малиот кредибилитет шо му остана на Мејн Евент а Панк нема да мора да победи со помош и ќе изгледа појак за мечот со Рок.

.
а шо има на 7ми?

Run ins...run ins everywhere.

The Shield,Rock,Brock,HHH. Тоа е јас што очекувам

Би сакал Џерико да се врати за Rumble и да го освои :D знам дека е тешко ама се надевам дека ќе се случи

Новиот предизвикувач на Цезаро ќе биде Khali :eek: А Шејмус/Шоу фуедов изгледа не е завршен, за жал...

Е уште тоа ако му го направат на Сезаро, според мене идеален противник на Сезаро би бил Кејн, секако откако ќе ја дропнат титулата со Брајан. Кејн многупати има изјавено дека сака да работи со млади ѕвезди и да ги издига, така се надевам дека ќе го видам овој феуд, и секако Кејн со титулата после нивниот феуд :D

Спојлер :(
лолКалилол :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Божиќните епизоди вообичаено се тапа(на Рав освен за Панк/Рајбек другово без врска беше никаков прогрес) па не би ти препорачал да ги гледаш.

Но сварно очекував некој појак противник за Цезаро како Миз на пример или па Шејмус. А Khali незнам како уште е вработен во компанијава. Понекогаш не ми е јасно како некој како него има победи и над Сина и над Андертејкер чисто (веројатно е и единсвен).

Не се секирајте за Цезаро... после таков пуш нема да дозволат од Кали да изгуби...башка потребна му е победа и против таков противник за уште повеќе да ја зацврсти позицијата...башка Цезаро е доста силе и не би имал проблем да го крене и Кали...ја сметам дека пушот што го доби Рајбек требаше да го добие Цезаро..али тоа е...
--- надополнето: 22 декември 2012 во 16:42 ---
Е уште тоа ако му го направат на Сезаро, според мене идеален противник на Сезаро би бил Кејн, секако откако ќе ја дропнат титулата со Брајан. Кејн многупати има изјавено дека сака да работи со млади ѕвезди и да ги издига, така се надевам дека ќе го видам овој феуд, и секако Кејн со титулата после нивниот феуд :D
да али проблемот е што ако ги дропнат со брајан титулита ондак Даниел нема што да прави... Рок и Панк па и рајбек ќе се умешуваат за вве титулата.... а додека пак WHC тука се Шоу Зиглер и Шејмус(незнам зашто уште Шејмус) така да едино ако го пратат за Мид кард титулите нешто што е премалку за талент од типот на брајан....

Колку би било добро на Rumble да се врати Џон Морисон, ми беше еден од поомилените, се надевам дека пак ќе го видам во wwe.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom