WWE - World Wrestling Entertainment

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Како шо гледам никој нема ваква тема праено, па јас би ја отворил првата. Главно ова е за сите фанови на WWE

WWE-Pins-YouTube-For-New-Content-Deal.jpg

The gayest sport ever played!! Не стварно овие поише време глумат и плачат него што се тепаат ( а што е најтрагично не се ни тепаат се допираат ко пикиња некој)

грешен подфорум, не е спорт ова ова е забава, wwe is fake
ако не ја избришат темава правилно треба во телевизиски емисии да оди

Од Wikipedia: World Wrestling Entertainment, Inc. (WWE) (previously known as Capitol Wrestling Corporation Ltd, Titan Sports Inc. and World Wrestling Federation Entertainment, Inc.) (NYSE: WWE) is a publicly traded, privately controlled sports entertainment company dealing primarily in professional wrestling

Така да ова спаѓа во спортови, не зборам дека не е треба да спаѓа во забава, али ова спаѓа заедно со боксот, ultimate fighting, само шо има некогаш лажни удари

Од Wikipedia: World Wrestling Entertainment, Inc. (WWE) (previously known as Capitol Wrestling Corporation Ltd, Titan Sports Inc. and World Wrestling Federation Entertainment, Inc.) (NYSE: WWE) is a publicly traded, privately controlled sports entertainment company dealing primarily in professional wrestling

Така да ова спаѓа во спортови, не зборам дека не е треба да спаѓа во забава, али ова спаѓа заедно со боксот, ultimate fighting, само шо има некогаш лажни удари
then_i_lold.png

yeah whatever.. :icon_roll
како шо кажав погоре, ова е за фанови на WWE, ако не ти се свиѓа темава твој проблем :salut:
Ти пишаа и погоре, темата ти е отворена во погрешен подфорум. Треба да биде во "Телевизии и емисии". (а и ЧДА не е лошо место)

Друже ваква тема имаше едно време во Останати спортови, па ја префрлив во Филм и ТВ мислам на времето кога имаше на А1 вакви емисии. Ќе ја префрлам темава во ЧДА.

Гледав порано, но сега кога ќе ги пуштам ми се многу глупи

Губење време на гледање глупости!:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom