Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Лично мои омилени траки од Ву Тенг - Крим и Гревл пит
па глеам едната е стаена... еве ја и другата
уживајте...во едни од најдобрите рапери на денешнината :smir:
Ако таканаречените ''рапери'' Lil Wayne,Akon,50-Cent,Kanye West(има добри траки но сепак...) ги сметате за рапери...грешите...ова денешно срање не е рап...тоа еден вид комерцијална музика која служи за тупење на умот на МЛАДИТЕ кои се позатупени од кога и да било...
Хип-Хопот е МРТОВ!!!
Корекција...уживајте во едни од најдобрите рапери на МИНАТОТО...
C.R.E.A.M. - една од најдобрите рап песни во историјата на рап музиката...ова е времето кога Метход Ман се појави на музичката сцена...Во рап музиката...во почетокот се пеело за животот на луѓето...неправдите...Црната популација најчесто затоа што нивната положба била лоша и имале за што да пеат...Денес Рап музиката не постои (постои но многу малку се прави).Најчести фрази во денешниот рап се:
-Имам многу пари
-Имам убај коли
-Имам многу женски
-Ќе ви скршам кичмата
-Си го живеам животот
-Ништо не ми можиш
...и ред други срања од овој тип...
Ако сакате да слушните каква била Рап музиката...поточно...ШТО Е РАП? - ви ги препорачувам:Geto Boys,Wu-Tang(песни до 2002 година а не денешното срање),Ice Cube,Beastie Boys,Dr.Dre,Snoop Dogg(има само 2-3 Рап песни...кои што ги снимил заедно со др.дре а се друго е срање)...
Хип-Хопот е МРТОВ!!!
Ако таканаречените ''рапери'' Lil Wayne,Akon,50-Cent,Kanye West(има добри траки но сепак...) ги сметате за рапери...грешите...ова денешно срање не е рап...тоа еден вид комерцијална музика која служи за тупење на умот на МЛАДИТЕ кои се позатупени од кога и да било...
Хип-Хопот е МРТОВ!!!