Wu-Tang Clan

• Креатор на темата Креатор на темата ТЕНК
  • Време на започнување Време на започнување
Групата не е комерцијална и затоа многумина не ја знаат а воопшто и не слушнале за неа а тие имаат толку значаен придонес во рап музиката! :aplauz:

Ѕверови се! :) Најбољи траки им се: C.R.E.A.M. и Killer Bees :)

Gravel pit веќе со години во мојата топ 10 листа на најдобри песни на сите времиња.
Сестра ми инаку мрази рап, но Gravel pit ја обожава :toe:

Лично мои омилени траки од Ву Тенг - Крим и Гревл пит
па глеам едната е стаена... еве ја и другата
уживајте...во едни од најдобрите рапери на денешнината :smir:

Корекција...уживајте во едни од најдобрите рапери на МИНАТОТО...
C.R.E.A.M. - една од најдобрите рап песни во историјата на рап музиката...ова е времето кога Метход Ман се појави на музичката сцена...Во рап музиката...во почетокот се пеело за животот на луѓето...неправдите...Црната популација најчесто затоа што нивната положба била лоша и имале за што да пеат...Денес Рап музиката не постои (постои но многу малку се прави).Најчести фрази во денешниот рап се:
-Имам многу пари
-Имам убај коли
-Имам многу женски
-Ќе ви скршам кичмата
-Си го живеам животот
-Ништо не ми можиш
...и ред други срања од овој тип...
Ако сакате да слушните каква била Рап музиката...поточно...ШТО Е РАП? - ви ги препорачувам:Geto Boys,Wu-Tang(песни до 2002 година а не денешното срање),Ice Cube,Beastie Boys,Dr.Dre,Snoop Dogg(има само 2-3 Рап песни...кои што ги снимил заедно со др.дре а се друго е срање)...
Хип-Хопот е МРТОВ!!!
Ако таканаречените ''рапери'' Lil Wayne,Akon,50-Cent,Kanye West(има добри траки но сепак...) ги сметате за рапери...грешите...ова денешно срање не е рап...тоа еден вид комерцијална музика која служи за тупење на умот на МЛАДИТЕ кои се позатупени од кога и да било...
Хип-Хопот е МРТОВ!!!

Ако таканаречените ''рапери'' Lil Wayne,Akon,50-Cent,Kanye West(има добри траки но сепак...) ги сметате за рапери...грешите...ова денешно срање не е рап...тоа еден вид комерцијална музика која служи за тупење на умот на МЛАДИТЕ кои се позатупени од кога и да било...
Хип-Хопот е МРТОВ!!!

Dude! Слушни ја теоријата на човекот со псевдоним Кеј Ар Ес 1 ... Па тогаш збори за тоа дека хип хопот е мртов...

Корекција...уживајте во едни од најдобрите рапери на МИНАТОТО...
C.R.E.A.M. - една од најдобрите рап песни во историјата на рап музиката...ова е времето кога Метход Ман се појави на музичката сцена...Во рап музиката...во почетокот се пеело за животот на луѓето...неправдите...Црната популација најчесто затоа што нивната положба била лоша и имале за што да пеат...Денес Рап музиката не постои (постои но многу малку се прави).Најчести фрази во денешниот рап се:
-Имам многу пари
-Имам убај коли
-Имам многу женски
-Ќе ви скршам кичмата
-Си го живеам животот
-Ништо не ми можиш
...и ред други срања од овој тип...
Ако сакате да слушните каква била Рап музиката...поточно...ШТО Е РАП? - ви ги препорачувам:Geto Boys,Wu-Tang(песни до 2002 година а не денешното срање),Ice Cube,Beastie Boys,Dr.Dre,Snoop Dogg(има само 2-3 Рап песни...кои што ги снимил заедно со др.дре а се друго е срање)...
Хип-Хопот е МРТОВ!!!
Хип-Хопот е МРТОВ!!!

Зашто вака бе брат?
Па Ву Тенг...сеуште прават рап..еве сега и нов албум се очекува...еден искочи пред некое време...така да...не се на минатото само...
а и хип-хопот дур има кој да го почитува и живее.. не е мртов :smir:

абе не умирајте го со сила хип хоп-от!не е мртов!ако вие немате слушнато и незнаете да оцените нешто квалитетно после златната ера незначи дека нема и нема да има.:tapp:

вие не ме разбирате...дали воопшто знаете што е хип-хип...еве како за почеток...бидејќи велите дека хип-хопот не е мртов...дајте ми 10 добри хип-хопери...
точно е дека Ву-Танг се активни и дека спремаат нов албум...но за што пеат...траките се исти...имам пари...имам коли...ќе ви скршиме кичмата...најаки сме...
во хип-хопот се пее за маки...ако немаш маки ќе пееш за животот...како е што е...а не да се фалиш...ова е катастрофа денес...

еве ти повеќе од десет и тоа само македонци....
Деки о2,Страчка,Нож,Тајм Аут ( 2ца се ), Желе, Рнс , Пистолеро , Џака , Дудо , хипо , Скип , Мц Колектив ( Дадо , Влади), ии уште многу би можел да ти најбројувам... а ова сите пеат за животот...и има неколку заебанции песни....кај што пак не пеат за колку пари имале...
Слушате тони зен и кажувате за цел хип-хоп
ХИП=ХОПОТ НЕ Е МРТОВ:vozbud:

Дечкиве се закон на EXIT пред две години растурија

Super se imam cela diskografija od Wu Tang.

албуми од "WU tang clan"

• 8 diagrams
  • enter the wu tang
  • iron frag
  • legacy
  • the W
  • wu tang for ever
  • soundstracks from the shaolin temple

Enter the Wu-Tang (36 Chambers) е нивниот најдобар албум според мене.

Da Mystery of Chessboxin'

Wu-Tang Clan Ain't Nuthing ta Fuck Wit

C.R.E.A.M

Ке излезе албум од новата група на Рза и басистот на систем оф а довн :vozbud:

11.vh_Client_Achozen.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom