WTA тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Пијан си изглеа, простено ти е.

Ok, aj Sarapova i Bouchard samo ke gi stavame. Ne e mis univerzum ali simpaticna e, baska vo poinakvo izdanie nego voobicaeno, so kacketot na glava.

Пеер кој рекол дека па и Бушард ми е убава?:D .. пред неа иам ја уште неколку на листа
Само си дадов свое мислење, не знам зашо се напна ти толку:unsure:

Шо знам, на терен знае ко Хобит да изглеа, нема никаков сексипил, што е и нормално, треба тенис да игра а не да привлекува внимание. Вака ми е у ептен убаво изадние, инаку далеку е она од најубавиве. А за Бушар ќути оти ќе те скршам. :D Нема конкуренција таа моментално. :D

Се вери Моника Селеш, младоженецот има 72 години
Некогашната најдобра светска тенисерка, Моника Селш се вери. Нејзиниот иден сопруг има 72 години, но и богатство од речиси две милијарди долари
12062014103246_%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0%20%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%88.jpg

Моника Селеш (41) е 31 година помлада од вереникот Том Голисан, а своите планови за свадба ја најавија во текот на една посета во едно основно училиште во американската држава Њујорк.

Голисан е еден од најуспешните американски бизнисмени. Сопственик е на „Бафало Сабрес“ хокеј тим. Беше кандидат за гувернер, а со Моника во врска се од 2009 година. (МИА)

Љубов на прв поглед.

Ана Ивановиќ во Бирмингем ја освои првата титула во нејзината кариера на трева.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom