WTA тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Никако да не го заборавиме и ова моме (додуше во пензија е)

Елена Дементиева

6a0133f55d7f74970b0133f570634d970b-800wi

Damn, се плави тенисерки ми фаќаат око, а по црнки сум повеќе.
П.С. Хантукова е боље од Кириленко :P

Ех сеа, убава е, и без фотошоп, за време на РГ на Еуроспорт имаше емисија со неа, баш е срцка. Не си може со Кириленко:love: , ама сепак убава е.

Не е, пегава е у лицето и слаба е ко костур. Заебете фотошоп и такви ствари аман, Рибери го направија убав на фотошоп а не па Хантукова. Не е грдосија да речеме ко Скијавоне, ама не е толку убава. Шарапова, Кириленко, Бушар се измислени за неа.

Никако да не го заборавиме и ова моме (додуше во пензија е)

Елена Дементиева

6a0133f55d7f74970b0133f570634d970b-800wi

Damn, се плави тенисерки ми фаќаат око, а по црнки сум повеќе.
П.С. Хантукова е боље од Кириленко :P

Срце беше Демантиева, секогаш насмеана, дури и кога ќе ги направеше своите вообичаени 10+ дупли грешки по натпревар...

:)
--- надополнето: 16 јуни 2013 во 09:47 ---
Не е, пегава е у лицето и слаба е ко костур. Заебете фотошоп и такви ствари аман, Рибери го направија убав на фотошоп а не па Хантукова. Не е грдосија да речеме ко Скијавоне, ама не е толку убава. Шарапова, Кириленко, Бушар се измислени за неа.

Еј, а Георгес???!!!

Во однос на Хантукова? Хммм... страшно е сепак.

Мене ми е Хантукова поубава од Возниацки. Оваа Полјакињата малку како маж ми е околу устата и забите. :)

Инаку, имам гледано неколку интервјуа со Хантукова, и после мечевите, навистина е убава. Нема многу фотошопот работено на тие сликите.

Само прави едно чудно движење со телото, и чудна гримаса кога сервира...

Мене ми е Хантукова поубава од Возниацки. Оваа Полјакињата малку како маж ми е околу устата и забите. :)

Инаку, имам гледано неколку интервјуа со Хантукова, и после мечевите, навистина е убава. нема многу фотошопот работено на тие сликите.

Купи си нов телевизор/монитор. :D

Глупо е да ја вметниш Возниацки како океј цура, а да збориш против Хантукова, и да ја негираш нејзината убавина. :)

Ја на реков дека е грда него дека не треба да се става во ист кош со Шарапова. А Возниацки не е толку лоша, не знам што ви е...

Ја вака од женска гледна точка да ви се уфрлам. :D Шарапова за мене е најпреценета кога е убавина во прашање. Толку ја фураат, а кога ќе ја погледнам на лик не знам што гледаат луѓево. Ептен просек. Инаку за тело, муабет не правиме.

За мене најубава тенисерка си е Ана Ивановиќ. Девојчето е преубаво.

Ana+IVanovic+hd+walpaper+2013+07.jpg

Ја вака од женска гледна точка да ви се уфрлам. :D Шарапова за мене е најпреценета кога е убавина во прашање. Толку ја фураат, а кога ќе ја погледнам на лик не знам што гледаат луѓево. Ептен просек. Инаку за тело, муабет не правиме.

Се согласувам,не е толку убава Шарапова колку што ја прават. А тело има,нога посебно.

Марија Кириленко е најубава,не само во фаца цела тип топ. :)

П.С. Што Хантукова поубава од Кириленко ? :pos:
Дај бре....

Делумен оф-топик на муабетов од последниве страни...

1898076_11.jpg

Прекрасна е.... :love:

Оваа е водителката на Спорт Клуб? Во фамилија ми е многу популарна, што и да води на Спорт Клуб мора да се гледа од страна на машки пол. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom